10 tips om Corona kilo’s te voorkomen!

Ik hoor het overal om me heen: we zijn massaal meer en ongezonder aan het eten door de corona-crisis! Herkenbaar?

Helemaal niet zo vreemd hoor! Je vertrouwde structuur is weggevallen waardoor je een hoop ballen tegelijkertijd in de lucht probeert te houden. Daarnaast geeft de situatie ook nog eens aanleiding tot de nodige negatieve emoties, wat nu eenmaal vaak een negatieve invloed heeft op je eetgedrag.

Niet vreemd dus, maar wel onwenselijk.
De situatie kan immers nog weken gaan duren waarmee de kans dan ook groot is dat je straks met een dikke vette kater in de vorm van ongewenste kilo’s uit deze crisis komt.

Dit is precies de reden voor mij om vandaag de 10 belangrijkste tips met je te delen die je gaan helpen de grip op wat je eet terug te pakken.

In deze video leg ik uit welke tips dit zijn. Wil je de tips nog eens nalezen, download ze dan via de knop

Mocht je naar aanleiding van de tips nog vragen hebben, of merk je dat je behoefte hebt aan meer maatwerk, stuur me dan een mail via info@gripopjeeetgedrag.nl.

Ik neem dan zsm contact met je op om een GRATIS skype consult van 20 minuten met je af te spreken waarin je mij je vragen kunt stellen!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*