Ik kies mezelf gelukkig

Gelukkig zijn heeft niks te maken met je gewicht, maar alles met wat je dóet. Het doen van de dingen die jij leuk en belangrijk vindt en die aansluiten bij jouw werkelijke behoeftes. 

Klinkt heel logisch, maar eenvoudig is dit helaas niet. Door jarenlang gefocust te zijn op je gewicht, is het namelijk niet heel vreemd dat je helemaal niet zo goed weet wát je nu eigenlijk écht belangrijk en leuk vindt. Simpelweg omdat al je energie en tijd op ging aan het naleven van de regels die jij nodig dacht te hebben om slanker te worden. Maar ook omdat de noodzaak ontbrak dit te onderzoeken. Je leefde immers in de veronderstelling dat je vanzelf wel gelukkig zou zijn, als je maar eenmaal x kilo minder zou wegen.

Maar als geluk echt afhankelijk was van de weegschaal, dan zouden alle slanke vrouwen gelukkig zijn en alle vollere vrouwen ongelukkig, en dat is gelukkig niet de realiteit!

Zou het dan ook niet waanzinnig zonde zijn wanneer je straks vooral met spijt en weemoed terugblikt op je leven? Dat je tot de conclusie komt dat je wel heel veel waardevolle tijd hebt geschonken aan je uiterlijk, terwijl je zoveel meer bent dan dat? Ja toch!

 

Hoog tijd dus om jezelf de vraag te gaan stellen waar je nu eigenlijk écht vlinders van in je buik krijgt. Waar droom je van en wat staat bovenaan je wensenlijstje voor het geval je ooit de lotto mocht winnen? In de antwoorden op dat soort vragen ligt de sleutel verborgen die jou de toegang geeft tot het leven van jouw mooiste leven!

Ontwerp zonder titel (32)

Laat mij je dan ook meenemen op ontdekkingsreis naar jezelf om woorden te kunnen geven aan wat geluk nu precies voor jou betekent, aan waar jouw hart nu echt sneller van gaat kloppen. 

Dit geeft je de mogelijkheid om, direct al na de sessie, heel bewust te gaan leven. Door te kiezen om meer tijd te gaan besteden aan de mensen en de dingen die jouw geluksgevoel versterken. En andersom ook om afstand te nemen van hen of dat wat je daarin juist in de weg zit.

Onze gezamenlijke reis duurt slechts een dagdeel, terwijl het resultaat jouw keuzes voor de rest van je leven zal beïnvloeden. We gaan namelijk op zoek naar wat jou in de kern jou maakt en dat is niet iets dat trend of modegevoelig is. 

De investering bedraagt slechts 125,- euro voor een individuele sessie, inclusief koffie/ thee en wat lekkers. Je kunt ook met een klein groepje (3-6) afspreken. Dan bedraagt de investering 45,- euro p.p.

Dus:     

Ben je helemaal klaar met al dat gelijn en gedieet? 

Wil je niet meer wachten tot je bent afgevallen, maar wil je nú gelukkig zijn?

Haal jezelf dan uit de wachtkamer van je mooiste leven en plan vandaag nog een sessie bij me in. 

via: info@gripopjeeetgedrag.nl