Werk met mij

Grip op je eetgedrag – Succes Verzekerd

Heb je besloten dat je hulp nodig hebt om voor eens en altijd uit de cyclus van afvallen en aankomen te stappen, meld je dan aan voor het “Grip op je eetgedrag – Succes Verzekerd programma”.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer je na de kennismaking beslist dat jij echt klaar bent voor deze stap, dan plannen we een officieel intakegesprek en kunnen we aan de slag!

In de gesprekken die volgen behandelen we, aan de hand van opdrachten, de volgende thema’s:

“Van vullen naar voeden”

“Inspanning en ontspanning”

“Mijn eetgedrag”

Het doorlopen van de thema’s geeft inzicht in de knelpunten in je eetgedrag en daarmee aangrijppunten voor gedragsverandering. Jij bepaalt zelf welke knelpunten jij wilt aanpakken en hoe je dit gaat doen. Na afloop van het traject heb jij je eigen “Succes Verzekerd strategie” helder. Een persoonlijke strategie om toe te werken naar een vernieuwde leefstijl waarmee jij zonder dieet en op een manier die jou past blijvend gewicht gaat verliezen.

Het traject duurt gemiddeld 6 maanden en omvat een intakegesprek, een voedingsanalyse met persoonlijk advies, 10 consulten, een check-up consult en een werkboek.

Investeer in jezelf

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb in mezelf om uiteindelijk grip te krijgen op mijn eetgedrag. Door de kennis die ik in al die jaren heb opgedaan in een overzichtelijk stappenplan aan te bieden, is de waarde van dit programma eigenlijk onbetaalbaar. Als je alle stappen van dit programma met mij doorloopt, kun je in slechts 6 maanden een einde maken aan een jarenlange strijd. Een einde aan een periode in je leven die gekenmerkt wordt door frustraties, verdriet en de nodige kosten. Denk maar eens aan de dure dieetproducten en de stapels kleding in je kast, in diverse maten. Wanneer je dit afzet tegen de kosten van het programma, dan verdient het programma zich in no time terug!

Dus gun jezelf deze eenmalige investering in jezelf!

Voor 469,- euro (incl. 21% BTW) kun jij voorgoed afrekenen met je oude leefstijl! Een koopje vergeleken bij het geld wat jij al die jaren hebt weggegooid voor tijdelijk resultaat! Bovendien heb je kans dat je zorgverzekering een deel van de kosten voor je betaald. De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed door groot aantal zorgverzekeraars. In het overzicht in de link zie je welke zorgverzekeraars de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden.
Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen verzekeringspolis. https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden!