Werk met mij

Kennismaking

Heb je vragen over de coachingsmogelijkheden of twijfel je of mijn aanbod aansluit bij jouw wensen en behoeften?

Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan.

Duur: circa 20 minuten / Kosten: Gratis

Breinbruisen

Ben jij nu niet op zoek naar een heel coachingstraject maar heb je wel vragen of twijfels over je leefstijl? Na een uurtje samen breinbruisen heb je de nodige handvatten om verder te kunnen!

Duur: 60 minuten / Kosten: €60,-

Voedingsanalyse

Wil je een check op je eetpatroon? Maak dan een afspraak voor een voedingsanalyse.

Nadat je een weeklang een eetdagboek hebt bijgehouden, analyseer ik je eetpatroon en stuur ik je mijn bevindingen en aanbevelingen toe via de mail.

In een gesprek van circa 30 minuten nemen we de analyse samen door en bespreken we hoe je je eetpatroon zou kunnen verbeteren.

Kosten: €90,-

Coachingstraject - Succes Verzekerd

Heb je besloten dat je meer hulp nodig hebt om voor eens en altijd uit de cyclus van afvallen en aankomen te stappen, meld je dan aan voor het “Succes Verzekerd programma”.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer je na de kennismaking beslist dat jij echt klaar bent voor deze stap, dan plannen we een officieel intakegesprek en kunnen we aan de slag!

In de gesprekken die volgen behandelen we, aan de hand van opdrachten, de volgende modules:

“Van vullen naar voeden” (*)

“Inspanning en ontspanning”

“Mijn eetgedrag” (*)

Het doorlopen van de modules geeft inzicht in de knelpunten in je eetgedrag en daarmee aangrijppunten voor gedragsverandering. Jij bepaalt zelf welke knelpunten jij wilt aanpakken en hoe je dit gaat doen. Na afloop van het traject heb jij je eigen “Succes Verzekerd strategie” helder. Een persoonlijke strategie om toe te werken naar een vernieuwde leefstijl waarmee jij zonder dieet en op een manier die jou past blijvend gewicht gaat verliezen.

Het traject duurt gemiddeld 6 maanden en omvat een intakegesprek, een voedingsanalyse met persoonlijk advies, 10 consulten, een check-up consult en een werkboek.

Investeer in jezelf

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb in mezelf om uiteindelijk grip te krijgen op mijn eetgedrag. Door de kennis die ik in al die jaren heb opgedaan in een overzichtelijk stappenplan aan te bieden, is de waarde van dit programma eigenlijk onbetaalbaar. Als je alle stappen van dit programma met mij doorloopt, kun je in slechts 6 maanden een einde maken aan een jarenlange strijd. Een einde aan een periode in je leven die gekenmerkt wordt door frustraties, verdriet en de nodige kosten. Denk maar eens aan de dure dieetproducten en de stapels kleding in je kast, in diverse maten. Wanneer je dit afzet tegen de kosten van het programma, dan verdient het programma zich in no time terug!

Dus gun jezelf deze eenmalige investering in jezelf!

Voor 469,- euro kun jij voorgoed afrekenen met je oude leefstijl! Een koopje vergeleken bij het geld wat jij al die jaren hebt weggegooid voor tijdelijk resultaat!

Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden!

 

* De modules “van Vullen naar Voeden” en “Mijn eetgedrag” zijn ook los verkrijgbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

 

Maak bewegen leuk!

Je vindt dat je eigenlijk zou moeten sporten, maar je bent al zo vaak sponsor van de sportschool geweest, dit is gewoon niet jouw ding. Precies om deze reden past het concept van “maak bewegen leuk!” prima bij jouw doelen! Met gelijkgestemde vrouwen wandelen in de natuur. Laagdrempelig en gezellig! Zonder verplichtingen!

Duur: 60 minuten/ Kosten: 5,- euro  (strippenkaart: 10 x voor 45,-)

Woensdagen van 10:15 -11:15/ Zaterdagen van 9:30 -10:30

Aanmelden kan via de Facebook pagina van Grip op je eetgedrag of stuur even een mail naar info@gripopjeeetgedrag.

Vergoedingen

Ik sta officieel geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van mijn consulten bij een groot aantal zorgverzekeraars. In het overzicht in de link zie je welke zorgverzekeraars afspraken hebben gemaakt met de BGN.
Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen verzekeringspolis. https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html