Werk met mij

Coachingstraject - Ik bepaal zelf wel wat ik eet!

Ben jij klaar om weer de baas te worden over eten en heb je besloten dat je hulp nodig hebt om voor eens en altijd uit de cyclus van afvallen en aankomen te stappen, meld je dan aan voor het individuele coachingstraject “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!”

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer je na de kennismaking beslist dat jij echt klaar bent voor deze stap, dan is het mijn streven dat je zo snel mogelijk kunt starten!

 

Vergoedingen

Ik sta officieel geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van mijn consulten bij een groot aantal zorgverzekeraars. In het overzicht in de link zie je welke zorgverzekeraars afspraken hebben gemaakt met de BGN.
Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen verzekeringspolis. https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html