Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grip op je eetgedrag
Average rating:  
 21 reviews
by H. on Grip op je eetgedrag

Dit programma is zo waar ik op zoek naar was! Ik ben eerder 11 kilo afgevallen. Super om die kilo's kwijt te zijn, maar gelukkig was ik niet. Ik moest mijn brood maar laten staan van de diëtiste, want van die koolhydraten werd je dik. In plaats van complimenten over mijn nieuwe look, vroegen mijn vriendinnen of het wel goed met me ging. Ik mocht dan wel mijn streefgewicht hebben bereikt, de dooie konijntjesblik in m'n ogen trok alle aandacht. Nu bepaal ik zelf wat ik eet. Ik voel me hier goed bij, zowel fysiek als mentaal en ik val net zo goed af!

by J. on Grip op je eetgedrag

Ik had al veel diëten geprobeerd, ik viel wel af maar kwam steeds weer aan. Ik wist gewoon echt niet meer wat ik nu wel en niet mag eten. Ik baalde enorm van mezelf. Na enige aanmoediging ben ik gestart met het traject "ik bepaal zelf wel wat ik eet!". Het traject heeft mij gebracht dat ik anders ben gaan eten, geen dieet waarin je minder gaat eten, maar ik heb een andere kijk op eten gekregen. Ik heb geleerd dat ik best iets lekkers mag, dat eten leuk is en dat ík bepaal wat ik eet. Ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen zonder het gevoel op dieet te zijn!

by Ageeth on Grip op je eetgedrag
Nieuwe levensstijl

Het traject 'Ik bepaal zelf wat ik eet' heeft mij geholpen om te laten ervaren dat je ook lekkere dingen mag eten en toch gewicht verliest.
Mijn worsteling is de verleiding. Annouschka is heel praktisch in haar keuze wat goed te combineren is met een gezin en werk.
Alle contacten verliepen via Skype. Dat ging echt prima! Al het materiaal kreeg ik via de mail en als er iets was kon ik altijd een bericht sturen waar ik snel een reactie terug op kreeg.

Wat mij helpt nu het traject afgelopen is en t gaat een dag of twee niet goed, dan kan ik het weer makkelijker oppakken dan daarvoor. Dat komt voor mij met name dat het geen dieet is, maar levensstijl.

by Miranda on Grip op je eetgedrag
Bewuster eten

Wat is het toch fijn dat ik nu eindelijk echt kan genieten van dat stukje chocolade, ijs en andere lekkere weekkeuzes!!
Door mij te laten inzien dat plannen van je week qua voeding rust geeft en tegelijkertijd ook mogelijkheden biedt tot inplannen van lekkere tussendoortjes (de echte chocolade enz niet die vieze niet bevredigende "gezondere" alternatieven) als weekkeuzes kan ik weer echt genieten van dat stuk chocolade of dat bakje ijs. Echt bewust genieten en niet meer het gevoel hebben te zondigen of stiekem te eten. Wat een eye opener en wat geeft dat een goed gevoel. Gezond en bewust eten met lekkers.
Na zoveel dieet pogingen nooit gedacht dit te kunnen. Bedankt dat je mij dit liet inzien en ervaren!

by Marinka on Grip op je eetgedrag
Inzicht

Na een voedingsanalyse van Annouschka was ik al flink geholpen, maar de challenge 'gezonder eten in 5 dagen' was nog eens heel veel extra informatie. Ik hou van de 'doe waar je jezelf prettig bij voelt' methodiek. Je hoeft helemaal niets, je bepaald zelf waar je wel of geen concessies mee doet. Zo krijg je uiteindelijk 'het lichaam wat past bij je levensstijl'. Toen dat kwartje eenmaal viel waren de keuzes veel gemakkelijker!

by A on Grip op je eetgedrag
Challenge “ gezonder eten in 5 dagen”

Tijdens de challenge “gezonder eten in 5 dagen” hebben we elke dag inzichten gekregen voor een gezond eetpatroon, elke dag een ander thema. Veel tips gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Je hebt het heel goed uitgelegd en niets was te veel qua vragen. Heel erg bedankt voor je inspiratie, je bent een topper.

by KB on Grip op je eetgedrag
5 dagen challenge

Ik heb deze week deelgenomen aan de ‘gezond eten in 5 dagen challenge’ van Anouschka en ben hierdoor weer een stuk wijzer geworden. Ik hou van de praktische insteek, het hoeft dus blijkbaar allemaal niet zo ingewikkeld te zijn dan de meeste diëten je doen vermoeden. Ik denk dat als ik jou tips ga toepassen ik uiteindelijk een stuk relaxter met eten kan omgaan! Dankjewel voor deze ervaring en jou waardevolle tips!

by Els on Grip op je eetgedrag
bedankt

Super bedankt voor je geduld je tips het luisteren en het mij wijzen op heel veel andere dingen dan alleen het "willen afvallen". Je hebt mij de ogen doen openen op heel veel vlakken waar ik iets mee moet doen. Het afvallen gaat niet snel maar het komt en ondertussen werk ik aan heel veel andere aspecten die hier ongemerkt mee te maken hebben. Kortom soms was ik niet blij met je en dacht bij mezelf nou echt niet maar zoals jij het uitlegde heb je dus gewoon gelijk. Nu is het de kunst mijn weg hierin te gaan vinden!! Nogmaals super bedankt en zeker weten tot ziens!! Je bent een topper!!!!

by S. on Grip op je eetgedrag

De afgelopen maanden met genoegen het coachingstraject ‘Ik bepaal zelf wel wat ik eet’ gevolgd. Door middel van gesprekken en werken met het werkboek meer grip op mijn eten en gevoelens daaromtrent gekregen. Het is gelukt om met vallen en opstaan die inzichten eigen te maken in mijn leven. Ik maak nu bewustere keuzes, zonder schuldgevoel.

Het werkboek is een prettig hulpmiddel ter ondersteuning. De hoofdstukken zijn kort en bondig.  Alle thema’s die nodig zijn worden aangehaald. Annoeska is een zeer fijn mens om mee in gesprek te zijn.

In elk gesprek altijd weer die geruststelling, dat het niet vreemd, gek of bijzonder was. Het heeft gemaakt dat ik met meer mildheid naar mijzelf kan kijken. En dat er een verschil is tussen moeten, willen, kunnen en mogen.

by A. on Grip op je eetgedrag
Rust

Lieve Annouschka,

Dank je wel voor al je hulp en adviezen.
Eindelijk heb ik rust gekregen in mijn hoofd wbt eten.
Dat is zo n opluchting... dat is onbetaalbaar... na zoveel jaren in gevecht met mn gewicht en mn eetgewoontes.

Je hebt me laten in zien hoe het ook kan... zonder al die stress.

Dank je wel daarvoor.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»