Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grip op je eetgedrag
Average rating:  
 33 reviews
by D. on Grip op je eetgedrag
Afvallen zonder Fratsen

Heb het online programma gevolgd en het heeft mij echt in de goede stand gezet. Ik was al langer bezig een gezonde houding ten opzichte van eten te ontwikkelen en dit heeft net de juiste snaar geraakt! Ik ben zelf psycholoog en coach en wat je schrijft in je stukjes is heel herkenbaar !  ‘Ik zou toch beter moeten weten’ etc zijn gedachten die ik ook heel goed ken als het gaat om m’n gewicht en verhouding tot eten.

Liefde voor mezelf, acceptatie van wat was, en wat is vormt een rode draad de afgelopen 15-20 jaar in m’n leven. Gek genoeg heb ik nooit volledig de link met m’n lijf en m’n eetpatroon weten te leggen. Nu dus wel, en ik voel me er super bij. Goede keuzes maken, je lijf vol liefde voeden ipv vullen, ik geniet ervan!

Dank voor het stukje wat jij daarin hebt weten aan te zetten!!

by M. on Grip op je eetgedrag
Zo dankbaar

Lieve Annouschka,

Ik ben je zo dankbaar voor alle leermomenten die ik bij jou heb gehad. Ik begon bij jou op het moment dat ik het grip op mijn eetgedrag kwijt was. Ik had het gevoel dat ik minder at en dan meer aankwam en ik had altijd honger. Door elke keer weer iets nieuws te leren werd het steeds en steeds beter. Ik voelde me gehoord bij jou en voelde dat je mij serieus nam in alles wat ik vroeg en wilde. Nu voel ik me energiek en heb ik mijn gewicht onder controle. Ik heb geen hongerklap meer en voel me hierdoor energiek. Ik heb echt een heleboel geleerd bij jou en heb daardoor mijn grip weer terug. Bedankt!! liefs M

by Esther on Grip op je eetgedrag
Afvallen zonder Fratsen

Ik ben zo blij dat ik dit traject ben ingegaan eindelijk iets dat echt werkt en geen loze beloftes doet. Dit had ik 10 jaar eerder willen weten. Dan had ik mij heel wat teleurstellingen bespaard en zelf verwijten. Maar gedaan de zaken nemen geen keer dus gaan we nu met positieve kijk en goede moed verder, en wat zo mooi is het gaat vanzelf omdat je mag eten wat je lekker vind en er geen verboden zijn .De samenwerking met Annouschka is ook heel fijn iemand die je steunt en begrijpt zonder uit te zijn op winst wat helaas zo vaak gebeurt. 25 maart 2021 gestart met dit traject nu 8kg lichter zo blij met dit resultaat. Ik heb nog een lange weg maar dat hindert  mij niet meer positief vooruit .Als laatste zou ik iedereen willen zeggen probeer het gewoon eens wat heb je te verliezen. Dit is de moeite waard.

Ps Annouschka heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. En je tijd.

by Truus on Grip op je eetgedrag
Bijzonder

Bijzonder, dat vind ik van de begeleiding en cursussen van Annouschka.

Bijzonder, omdat je niet gaat kijken naar alles wat je niet mag eten. Annouschka kijkt juist naar mogelijkheden.
Bijzonder, omdat je gaat kijken naar jezelf en eten op een hele andere manier...
Annouschka reflecteert op jou eigen handelen en doen. Wat betekent eten voor jou, waarom eet je juist dan en wat kun jij daaraan doen? Eigen keuzes maken.
Bijzonder, omdat je continue weet dat je er niet alleen voor staat.
Annouschka is er op de vaste afspraak momenten. Maar ook via een appje, extra telefoon gesprek, een onverwachts kaartje of klein presentje.
Bijzonder, omdat je na een afspraak altijd naar huis gaat met een goed gevoel. Je kunt weer verder...
Annouschka gaat altijd uit van het positieve en geeft je daar opdrachten of ideeen van mee om thuis aan te werken.

Bedankt voor de bijzondere tijd!!!
Liefs van mij 😉

by Esther on Grip op je eetgedrag

Goedemiddag Annouschka, bij deze heel hartelijk dank voor alle modules en filmpjes van de training Afvallen zonder Fratsen. Ik heb er zo ontzettend veel aan gehad! Het heeft mij de tools gegeven waar ik wat mee kan.

Ik kan nu met frisse moed en vol vertrouwen verder. Ik heb nog heel wat aanpassingen kunnen doen in mijn eetpatroon wat ik nooit gedacht had omdat ik dacht best al goed bezig te zijn en dat was ook wel zo maar met wat ik nu weet gaat het nog beter keuzes te maken zonder stress! Vreselijk vond ik dat altijd maar bedenken wat mag wel en wat niet.

Dank je wel voor deze vijf weken van enorm veel inzicht. Ik vond de training heel duidelijk en goed uitgelegd. Echt een aanrader voor iedereen!

Het werkt goed en is vol te houden omdat jezelf bepaald wat je eet en de begeleiding die je erbij krijgt ook fantastisch. Een woord SUPER!

by Petra on Grip op je eetgedrag
Inspirerend

Wat was het fijn om Eye openers te krijgen. Gewoontes zijn er zo ingeslepen en om die te veranderen is best een uitdaging. In kleine stapjes lukt het me nu steeds beter met dank aan Grip op je eetgedrag!

by Anouk on Grip op je eetgedrag
Positive vibes

Wat een fijn traject heb ik gehad bij Annouschka!
Ik ben mezelf op meerdere vlakken tegen gekomen, en ben aan veel meer dingen gaan werken dan alleen “wat eet ik”. Het was even opstarten en wennen maar Annouschka sleepte me er door heen en moedigde me aan toch nog even door te zetten!
Door ritme, regelmaat en voorbereiding is het nu veel makkelijker om gezonde keuzes te maken en tegelijkertijd te genieten!
Heel erg bedankt!!

by AB on Grip op je eetgedrag
the day after

Nou Annouschka afgelopen week heb ik mijn laatste afspraak met jou gehad en het traject afgesloten.
25 kg lichter en dat is geweldig maar vooral de rust in mijn hoofd en mijn gedachten, die zijn onbetaalbaar!
tot in den treuren luisterde je geduldig naar al mijn verhalen en strubbelingen.
Je gaf mij advies en die kwam bij mij binnen, je begreep me en oordeelde nooit!
beetje bij beetje kreeg ik steeds meer handvaten waar ik mee op weg kon niet door te zeggen wat ik nou juist wel en niet moest eten maar vooral door mij bewust te maken van het hoe en waarom, en dat werkte gewoon zo goed!
ik lag niet meer s avonds wakker met een rot gevoel om wat ik de dag allemaal naar binnen had gestopt ik leerde te relativeren en beetje bij beetje vond ik de rust in mn hoofd en in mijn eet gedrag!
ik ga nu zelfstandig door en dat moet gewoon goed komen!
ik kan gewoon weer eten, en dat was ik jaren kwijt! de normale relatie met eten!
het zal altijd een aandacht puntje blijven maar dat geeft niet, daar kan ik ook mee leven!

dank je wel voor je steun en toeverlaat.

hele dikke knuffel van Mij

by Hanneke on Grip op je eetgedrag
Food & Body & Mind

Food - Body - Mind

Als Annouschka mij iets heeft geleerd tijdens het traject "Grip op je eetgedrag" is dat als je wilt afvallen, lekkerder in je vel wilt zitten zeker niet alleen de focus op je eten hoeft te liggen. Daarnaast dat je je ook niet alles te hoeft ontzeggen, dat was een mooie start 😉 Samen zijn wij gaan kijken waar mijn knelpunten zaten en ik ben aan de slag gegaan met oa. goede planningen maken. Dit zorgde er niet alleen voor dat ik veel minder snel koos voor een "snelle hap", maar bewustere keuzes ging maken. Deze positieve drive deed mij zichtbaar goed waardoor ik het sporten weer ben gaan oppakken en ik ging weer genieten op mijn yoga-mat. Hierdoor kwam ik zoveel beter in balans en mijn gewicht ...dit ging vanzelf naar beneden. Annouschka is een fantastische coach die je bijzonder goed weet te stimuleren, advies geeft en luistert zonder oordeel. Zij leert je in gesprek te gaan met jezelf "wat wil ik bereiken, wat heb ik er voor over en hoe ga ik dit aanpakken". Wat zij doet tijdens het traject is bijsturen, maar ...je blijft zelf sturen en zelf beslissingen nemen.
Heerlijk een paar kilo afgevallen en ik heb er alle vertrouwen in dit traject nu zelfstandig voort te kunnen zetten. Food & Body & Mind zijn naar mijn idee onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze drie werken weer samen en dit voelt voor mij fantastisch.
Ontzettend veel dank Annouschka en keep up the excellent work!

by Francis on Grip op je eetgedrag
Fijne begeleiding

Na een aantal jaren koolhydraatarm gegeten te hebben, wist ik niet goed meer hoe ik normaal moest eten.
Annouschka heeft me hiermee weer opweg geholpen.
Dat ik daarbij ook een aantal kilo's ben afgevallen is helemaal fijn.
Het voelt niet als een dieet omdat ik bepaal wat ik eet en wanneer ik het eet. Natuurlijk wel goed over nadenken waarom je wil eten.
De begeleiding van Annouschka is duidelijk en realistisch. Ze denkt echt mee over jouw situatie.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»