Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grip op je eetgedrag
Average rating:  
 47 reviews
 by Marjo

Annouschka is niet zo maar een diëtiste, maar een voedingsconsulente die je inzicht geeft in je relatie met eten. Ze helpt je om die relatie gezond te maken, zodat te veel eten verleden tijd worden. Een traject met Annouschka is een manier om grip te krijgen op je eetgedrag, een betere relatie met voedsel te krijgen en daardoor het gewicht te krijgen dat bij je past. Het traject zorgt ervoor dat je een levenslang antwoord hebt op diëten en afvallen, niet meer jojo-en, geen calorieën tellen. Ik kan dit traject echt van harte aanbevelen. Gun jezelf grip op je eetgedrag!

 by Anonymous

De coaching bij Annouschka heeft mij geleerd om te luisteren naar waar ik echt behoefte aan heb. Ik pak nu veel meer mijn rust, zeg vaker nee, zet mezelf meer op nummer 1 en beweeg op een manier die mij past en die ik leuk vindt. Hierdoor zijn eten en mijn gewicht helemaal niet meer zo boeiend! Ik ervaar nu dat ik, ondanks mijn gewicht, lekker in mijn vel kan zitten

 by L. vd O. (52 jr)

Heel tevreden met de begeleiding van Annouschka in dit 1 op 1 traject. Veel geleerd over de manier waarop ik omging met eten. Eigenlijk bleek het er in hoofdzaak niet om te gaan wát ik at maar vooral om wannéér ik at en waaróm. Ze heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn gedrag en me geholpen met hoe ik anders om kan gaan met de behoeften die ervoor zorg(d)en dat ik al gauw naar iets te eten greep. Dat heeft me veel rust gebracht en een veel relaxter houding t.o.v. eten. En meer zelfvertrouwen. Absoluut een aanrader als je het gewicht wilt hebben/krijgen wat bij jou past in plaats van te leven met als focus dat getalletje op de weegschaal waarvan jij denkt dat het bij je zou moeten passen maar wat er feitelijk voor zorgt dat je altijd een soort gevangen blijft in dieetgedachten en gestress over eten. Als je daarvan af wilt en lekker in je lijf wilt komen te zitten zeg ik: doen! Daarnaast is Annouschka een warme, praktische en prettige persoonlijkheid die feilloos aanvoelt waar ze je mee kan helpen. Zonder streng te zijn houdt ze je een spiegel voor waardoor je iedere keer weer een stapje verder komt. Het is alsof je met een grote puzzel bezig bent waarbij je steeds weer een beetje duidelijker het plaatje te zien krijgt. Annouschka, (nogmaals) super bedankt voor je hulp!

 by Anonymous

Dit traject was het geld dubbel en dwars waard. Ik schrok in eerste instantie wel even om ruim 500 euro in 1 x te moeten betalen. Maar ik realiseerde me dat dit dan wel in 1 x veel geld was, al die diëten gingen steeds geleidelijk aan van mijn rekening af terwijl het me eigenlijk niks heeft opgeleverd. Ik denk dat ze mij minstens 3 x zoveel geld hebben gekost, als het niet meer is. En als ik deze stap niet had gezet, had het me nu nog steeds geld gekost, want mijn worsteling met eten zou gewoon nog steeds bestaan, omdat ik dan nog steeds niet had geleerd wat ik nu wel weet.

 by Anonymous

Ik wil je bedanken voor wat je gedaan en betekent hebt voor mij in de afgelopen maanden . Je was een luisterend oor voor mij om aan te horen hoe ik met eten om ga en hoe ik over afvallen denk en wat ik allemaal moeilijk vindt. Hoe jij mij geholpen hebt om daar over na te gaan denken. Te doen beseffen, dat ik alles mag eten, maar dat ik zelf bepaal wanneer en wat. Mij laten nadenken wat de waardes zijn die ik belangrijk vindt. Dat als je die in je hoofd hebt dat het makkelijker is om verleidingen van eten te weerstaan. Dat ik als ik die waardes wil bereiken ik er dus dingen voor moet laten of juist wel iets moet gaan doen. Dat je mij hebt leren plannen. Zoals een weekmenu en dat je daar ook je lekkere tussendoortjes in mag eten. Dat er kaboutertjes in mijn hoofd zitten die zeggen dat mag jij wel of dat mag jij niet. Of wat saboterende gedachten zijn waardoor je denkt het lukt toch niet of ik kan niet en hoe ik daar mee om moet gaan. Heel veel dank!

 by VK ('69)

Ik heb, gelukkig, niet heel vaak een dieet gevolgd, maar wilde graag leren hoe ik af moest vallen zonder veel af te moeten wijken van de gezonde voedingsmiddelen, dus niet koolhydraatarm, geen shakes, intermitted fasting etc. In de begin periode van dit traject ben ik niet afgevallen, maar heb ik wel inzicht gekregen hoe mijn brein werkt en wat voor uitwerking dat heeft op mijn eetgedrag. Dààr ben ik héél blij mee, want nu luister ik veel meer naar de signalen die mijn lichaam aangeeft en daardoor eet ik niet meer als ik bijvoorbeeld eigenlijk moe ben. Tijdens één van de laatste prettige 1 op 1 sessies met Annouschka heb ik alles wat ik geleerd heb bij elkaar gevoegd en kreeg ik een totaalplaatje waar ik ontzettend blij van werd. Vanaf dat moment val ik af en kom ik richting mijn eigen gewicht en dat voelt heel goed. Ook heb ik geen naar gevoel meer als ik soms toch een dag meer lekkers eet dan dat de bedoeling is. Het kost gewoon geen of weinig moeite meer en dat geeft rust. Daarnaast vond ik het heel prettig dat je insprong op de omstandigheden die zich voordeden en waar ik tegenaan liep, waardoor jij mij wel weer een passende oefening, die buiten het normale traject viel, aan kon reiken. Dat maakt het op-maat-gevoel compleet. Nogmaals bedankt Annouschka!

 by Anonymous
hartstikke goed in mn vel

De weegschaal bepaalt mijn humeur niet meer. Ik wilde altijd 60 kg wegen, maar dat hoeft echt niet meer. Ik weeg nu 90 kilo. De afgelopen maanden ben ik ruim 5 kilo afgevallen. Het gaat niet snel, maar het kost me dan ook geen moeite. Ik voel me hartstikke goed in m'n vel omdat ik grip heb op mijn eten. Ik eet wat ik lekker vind en dat betekent echt nooit meer een dag met alleen maar een crackertje. En ik mag alles eten van mezelf, ik kan hier namelijk nu op een normale manier mee omgaan".

 by Jeannette

Voorheen kon ik de hele dag eten. Ik had altijd wel een reden om iets te mogen eten. Ook at ik dan altijd door tot het op was. Een pizza at ik nog net niet met doos en al! Nu geniet ik af en toe nog steeds van een pizza, maar krijg 'm echt niet op en ik doe al 2 maanden over een pak stroopwafels! En niet omdat ik het niet mág, maar gewoon omdat ik gewoon echt niet altijd trek heb hierin. Ik ben zo blij met de rust in m'n hoofd.

 by Kawsar
Beste keuze afgelopen jaarAnnoushka je bent de beste keuze die ik vorige jaar gemaakt hebt . Zonder jouw was ik nog steeds aan " diëten " en nu geniet ik gewoon weer van eten zonder schuld gevoel .
Bedankt voor je coaching . by X
Nooit meer stress over eten

Ik heb nooit meer stress over eten! Ik besef nu pas hoe eten mij de hele dag gevangen hield. Nu kan ik gewoon door het dorp lopen zonder zelfs maar in de verleiding te komen. Ik denk gewoonweg niet meer zoveel aan eten.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»