Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Afvallen door te stoppen met diëten
Average rating:  
 18 reviews
by Miranda on Afvallen door te stoppen met diëten
Bewuster eten

Wat is het toch fijn dat ik nu eindelijk echt kan genieten van dat stukje chocolade, ijs en andere lekkere weekkeuzes!!
Door mij te laten inzien dat plannen van je week qua voeding rust geeft en tegelijkertijd ook mogelijkheden biedt tot inplannen van lekkere tussendoortjes (de echte chocolade enz niet die vieze niet bevredigende "gezondere" alternatieven) als weekkeuzes kan ik weer echt genieten van dat stuk chocolade of dat bakje ijs. Echt bewust genieten en niet meer het gevoel hebben te zondigen of stiekem te eten. Wat een eye opener en wat geeft dat een goed gevoel. Gezond en bewust eten met lekkers.
Na zoveel dieet pogingen nooit gedacht dit te kunnen. Bedankt dat je mij dit liet inzien en ervaren!

by Marinka on Afvallen door te stoppen met diëten
Inzicht

Na een voedingsanalyse van Annouschka was ik al flink geholpen, maar de challenge 'gezonder eten in 5 dagen' was nog eens heel veel extra informatie. Ik hou van de 'doe waar je jezelf prettig bij voelt' methodiek. Je hoeft helemaal niets, je bepaald zelf waar je wel of geen concessies mee doet. Zo krijg je uiteindelijk 'het lichaam wat past bij je levensstijl'. Toen dat kwartje eenmaal viel waren de keuzes veel gemakkelijker!

by A on Afvallen door te stoppen met diëten
Challenge “ gezonder eten in 5 dagen”

Tijdens de challenge “gezonder eten in 5 dagen” hebben we elke dag inzichten gekregen voor een gezond eetpatroon, elke dag een ander thema. Veel tips gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Je hebt het heel goed uitgelegd en niets was te veel qua vragen. Heel erg bedankt voor je inspiratie, je bent een topper.

by KB on Afvallen door te stoppen met diëten
5 dagen challenge

Ik heb deze week deelgenomen aan de ‘gezond eten in 5 dagen challenge’ van Anouschka en ben hierdoor weer een stuk wijzer geworden. Ik hou van de praktische insteek, het hoeft dus blijkbaar allemaal niet zo ingewikkeld te zijn dan de meeste diëten je doen vermoeden. Ik denk dat als ik jou tips ga toepassen ik uiteindelijk een stuk relaxter met eten kan omgaan! Dankjewel voor deze ervaring en jou waardevolle tips!

by Els on Afvallen door te stoppen met diëten
bedankt

Super bedankt voor je geduld je tips het luisteren en het mij wijzen op heel veel andere dingen dan alleen het "willen afvallen". Je hebt mij de ogen doen openen op heel veel vlakken waar ik iets mee moet doen. Het afvallen gaat niet snel maar het komt en ondertussen werk ik aan heel veel andere aspecten die hier ongemerkt mee te maken hebben. Kortom soms was ik niet blij met je en dacht bij mezelf nou echt niet maar zoals jij het uitlegde heb je dus gewoon gelijk. Nu is het de kunst mijn weg hierin te gaan vinden!! Nogmaals super bedankt en zeker weten tot ziens!! Je bent een topper!!!!

by S. on Afvallen door te stoppen met diëten

De afgelopen maanden met genoegen het coachingstraject ‘Ik bepaal zelf wel wat ik eet’ gevolgd. Door middel van gesprekken en werken met het werkboek meer grip op mijn eten en gevoelens daaromtrent gekregen. Het is gelukt om met vallen en opstaan die inzichten eigen te maken in mijn leven. Ik maak nu bewustere keuzes, zonder schuldgevoel.

Het werkboek is een prettig hulpmiddel ter ondersteuning. De hoofdstukken zijn kort en bondig.  Alle thema’s die nodig zijn worden aangehaald. Annoeska is een zeer fijn mens om mee in gesprek te zijn.

In elk gesprek altijd weer die geruststelling, dat het niet vreemd, gek of bijzonder was. Het heeft gemaakt dat ik met meer mildheid naar mijzelf kan kijken. En dat er een verschil is tussen moeten, willen, kunnen en mogen.

by A. on Afvallen door te stoppen met diëten
Rust

Lieve Annouschka,

Dank je wel voor al je hulp en adviezen.
Eindelijk heb ik rust gekregen in mijn hoofd wbt eten.
Dat is zo n opluchting... dat is onbetaalbaar... na zoveel jaren in gevecht met mn gewicht en mn eetgewoontes.

Je hebt me laten in zien hoe het ook kan... zonder al die stress.

Dank je wel daarvoor.

by M. on Afvallen door te stoppen met diëten

Annouschka leren kennen was voor mij het einde van mijn dieet-tijdperk.. wat een eye-opener na 30 jaar diëten! En wat een heerlijk mens ben je!

by Sylvia on Afvallen door te stoppen met diëten

Het programma heeft er voor gezorgd dat ik met veel dingen veel bewuster ben. Ook als het even “niet goed” gaat kan ik wel weer sneller de goede richting op de handvatten die ik heb gekregen. Mijn belangrijkste inzicht was dat het snoepen door regelmaat en structuur in mijn dag en in mijn eten aan te brengen al voor een groot minder werd. Ik heb minder hongergevoel en deze regelmaat zorgt ook voor gewenning. En er zijn zoveel gezonde lekkere dingen! Wanneer ik terug kijk naar de afgelopen weken ben ik het meest trots op dat, ook als het even niet zo goed gaat ik toch het ritme kan aanhouden en niet meer in mijn oude valkuilen stap. Ik wilde graag rond de 17 kilo afvallen met bewegen en gezonde voeding zonder een streng dieet te hoeven volgen. En ik moest me er goed bij voelen. Het doel is niet helemaal bereikt want ik ben 9,2 kilo afgevallen, maar ik heb ook geleerd realistischere doelen te stellen. Met beweging en ritme voel ik me nu goed en dat is me ook veel waard. Ik vond de samenwerking prima gaan. Bij het kennismakingsgesprek had ik gelijk door dat ik me wel voldoende kon openstellen bij je en wat ik ook belangrijk vond om te hebben. Ik zal en heb je inmiddels ook al aanbevolen!

by MvT on Afvallen door te stoppen met diëten

Je manier van coachen heb ik als positief en stimulerend ervaren. Je persoonlijke aanpak met openheid over je eigen ervaringen hebben mij geholpen om open te zijn over mijn gedachten en gevoelens en hierdoor konden we tot de kern komen en dit gaf stof tot nadenken. Je bent goed in analyseren zonder hier een oordeel aan te geven. Je coachingsstijl voelt luchtig omdat er ruimte is voor humor en zelfspot, ik kon hierdoor ook beter relativeren. Wat ik vooral prettig vond is dat ik mijn eigen proces kon doorlopen op mijn eigen manier en 1 die bij mij past ( met tips van jou).
Soms gaf je me ruimte en rust en soms dat duwtje in de rug waardoor ik kon ervaren dat ik sterker werd. Je kennis over het proces en valkuilen die erbij horen zijn waardevol. Ik ben blij met je! Bedankt Annouschka

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»