Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grip op je eetgedrag
Average rating:  
 24 reviews
by Francis on Grip op je eetgedrag
Fijne begeleiding

Na een aantal jaren koolhydraatarm gegeten te hebben, wist ik niet goed meer hoe ik normaal moest eten.
Annouschka heeft me hiermee weer opweg geholpen.
Dat ik daarbij ook een aantal kilo's ben afgevallen is helemaal fijn.
Het voelt niet als een dieet omdat ik bepaal wat ik eet en wanneer ik het eet. Natuurlijk wel goed over nadenken waarom je wil eten.
De begeleiding van Annouschka is duidelijk en realistisch. Ze denkt echt mee over jouw situatie.

by Tineke on Grip op je eetgedrag
grip

Mijn leven met diëten was ik zat. En in mijn zoektocht naar een oplosding kwam ik bij Annouschka uit. De titel Grip op je eet gedrag sprak mij meteen aan. De dingen waar ik tegenaan liep kwamen in beeld. Emotie eter en eetgedrag werden mij heel duidelijk. Maar ook hoe in de loop van de weken mijn gedachten als lijndenker overging naar wat wel kan en mag was heerlijk. Annouschka is heel duidelijk en haar uitleg is heel begrijpelijk. Als je ech grip op je eigen eetgedrag wilt hebben is het heel fijn op iemad te kunnen rekenen die weet waar je tegenaanloopt.

by Sandra on Grip op je eetgedrag

Na vele blogs te hebben gelezen van Annouschka en behoorlijk wat weerstand ben ik toch de uitdaging aangegaan in het traject "ik bepaal zelf wat ik eet". Vooral het maken van een planning was een gamechanger. Zoiets kleins heeft een groot verschil gemaakt want ik deed maar wat en ik liet mij vooral verleiden door het moment zelf. Nu heb ik de touwtjes zelf in handen en bepaal ik wat ik eet. Mijn doel was natuurlijk afvallen maar dat is niet gelukt. Ik heb dan wel geleerd dat dit geen doel op zich is en dat het belangrijker is dat ik nu lekkerder in mijn vel zit, de controle terug heb en nog steeds kan eten wat ik wil, ook met een gezin met kleine kindjes...maar dan wel volgens mijn planning.
Annouschka is heel motiverend, behulpzaam en zonder oordeel. Dat laatste vond ik erg fijn want ik had zelf al zoveel oordeel als iets niet lukte. Dan is het fijn wanneer je iemand naast je hebt die in je gelooft en dat geloof ook weet terug te brengen naar jezelf. Wij begonnen de sessies nog voor de lockdown in haar praktijk maar als snel ging dit over naar Skype. Dit heb ik zelf als prettig ervaren want nu had ik oa minder reistijd en kon ik dit makkelijker inplannen nadat de kinderen op bed lagen.
Annouschka bedankt!

by H. on Grip op je eetgedrag

Dit programma is zo waar ik op zoek naar was! Ik ben eerder 11 kilo afgevallen. Super om die kilo's kwijt te zijn, maar gelukkig was ik niet. Ik moest mijn brood maar laten staan van de diëtiste, want van die koolhydraten werd je dik. In plaats van complimenten over mijn nieuwe look, vroegen mijn vriendinnen of het wel goed met me ging. Ik mocht dan wel mijn streefgewicht hebben bereikt, de dooie konijntjesblik in m'n ogen trok alle aandacht. Nu bepaal ik zelf wat ik eet. Ik voel me hier goed bij, zowel fysiek als mentaal en ik val net zo goed af!

by J. on Grip op je eetgedrag

Ik had al veel diëten geprobeerd, ik viel wel af maar kwam steeds weer aan. Ik wist gewoon echt niet meer wat ik nu wel en niet mag eten. Ik baalde enorm van mezelf. Na enige aanmoediging ben ik gestart met het traject "ik bepaal zelf wel wat ik eet!". Het traject heeft mij gebracht dat ik anders ben gaan eten, geen dieet waarin je minder gaat eten, maar ik heb een andere kijk op eten gekregen. Ik heb geleerd dat ik best iets lekkers mag, dat eten leuk is en dat ík bepaal wat ik eet. Ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen zonder het gevoel op dieet te zijn!

by Ageeth on Grip op je eetgedrag
Nieuwe levensstijl

Het traject 'Ik bepaal zelf wat ik eet' heeft mij geholpen om te laten ervaren dat je ook lekkere dingen mag eten en toch gewicht verliest.
Mijn worsteling is de verleiding. Annouschka is heel praktisch in haar keuze wat goed te combineren is met een gezin en werk.
Alle contacten verliepen via Skype. Dat ging echt prima! Al het materiaal kreeg ik via de mail en als er iets was kon ik altijd een bericht sturen waar ik snel een reactie terug op kreeg.

Wat mij helpt nu het traject afgelopen is en t gaat een dag of twee niet goed, dan kan ik het weer makkelijker oppakken dan daarvoor. Dat komt voor mij met name dat het geen dieet is, maar levensstijl.

by Miranda on Grip op je eetgedrag
Bewuster eten

Wat is het toch fijn dat ik nu eindelijk echt kan genieten van dat stukje chocolade, ijs en andere lekkere weekkeuzes!!
Door mij te laten inzien dat plannen van je week qua voeding rust geeft en tegelijkertijd ook mogelijkheden biedt tot inplannen van lekkere tussendoortjes (de echte chocolade enz niet die vieze niet bevredigende "gezondere" alternatieven) als weekkeuzes kan ik weer echt genieten van dat stuk chocolade of dat bakje ijs. Echt bewust genieten en niet meer het gevoel hebben te zondigen of stiekem te eten. Wat een eye opener en wat geeft dat een goed gevoel. Gezond en bewust eten met lekkers.
Na zoveel dieet pogingen nooit gedacht dit te kunnen. Bedankt dat je mij dit liet inzien en ervaren!

by Marinka on Grip op je eetgedrag
Inzicht

Na een voedingsanalyse van Annouschka was ik al flink geholpen, maar de challenge 'gezonder eten in 5 dagen' was nog eens heel veel extra informatie. Ik hou van de 'doe waar je jezelf prettig bij voelt' methodiek. Je hoeft helemaal niets, je bepaald zelf waar je wel of geen concessies mee doet. Zo krijg je uiteindelijk 'het lichaam wat past bij je levensstijl'. Toen dat kwartje eenmaal viel waren de keuzes veel gemakkelijker!

by A on Grip op je eetgedrag
Challenge “ gezonder eten in 5 dagen”

Tijdens de challenge “gezonder eten in 5 dagen” hebben we elke dag inzichten gekregen voor een gezond eetpatroon, elke dag een ander thema. Veel tips gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Je hebt het heel goed uitgelegd en niets was te veel qua vragen. Heel erg bedankt voor je inspiratie, je bent een topper.

by KB on Grip op je eetgedrag
5 dagen challenge

Ik heb deze week deelgenomen aan de ‘gezond eten in 5 dagen challenge’ van Anouschka en ben hierdoor weer een stuk wijzer geworden. Ik hou van de praktische insteek, het hoeft dus blijkbaar allemaal niet zo ingewikkeld te zijn dan de meeste diëten je doen vermoeden. Ik denk dat als ik jou tips ga toepassen ik uiteindelijk een stuk relaxter met eten kan omgaan! Dankjewel voor deze ervaring en jou waardevolle tips!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»