Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Afvallen door te stoppen met diëten
Average rating:  
 9 reviews
by MvT on Afvallen door te stoppen met diëten

Je manier van coachen heb ik als positief en stimulerend ervaren. Je persoonlijke aanpak met openheid over je eigen ervaringen hebben mij geholpen om open te zijn over mijn gedachten en gevoelens en hierdoor konden we tot de kern komen en dit gaf stof tot nadenken. Je bent goed in analyseren zonder hier een oordeel aan te geven. Je coachingsstijl voelt luchtig omdat er ruimte is voor humor en zelfspot, ik kon hierdoor ook beter relativeren. Wat ik vooral prettig vond is dat ik mijn eigen proces kon doorlopen op mijn eigen manier en 1 die bij mij past ( met tips van jou).
Soms gaf je me ruimte en rust en soms dat duwtje in de rug waardoor ik kon ervaren dat ik sterker werd. Je kennis over het proces en valkuilen die erbij horen zijn waardevol. Ik ben blij met je! Bedankt Annouschka

by Miranda on Afvallen door te stoppen met diëten

Bij diëtistes liep ik steeds vast met name op het stuk emoties en gedrag. Annouschka weet mij goed te vertellen wat mijn valkuilen en saboteurs zijn. Eindelijk iemand die verder kijkt en goede tips geeft. Geduldige en fijne begeleiding maar met soms een kritische blik (wat dan ook even nodig is).

by Loes on Afvallen door te stoppen met diëten
Lief voor mezelf

Lieve Annouschka,
Vol frustratie kwam ik bij je. 10 kilo zwaarder dan ik wil zijn en alles geprobeerd om af te vallen. Ik hou alles 3 weken vol en daarna val ik terug in oud gedrag. Anders dan ik gewent was, zijn wij niet gaan kijken naar wat ik in mijn mond stop, maar waarom ik het in mijn mond stop. Zo nam ik eigenlijk nooit een lunchpauze, waardoor ik later op de dag een vreetbui kreeg. We onderzochten waarom ik geen pauze nam en nu gun ik mezelf dat wel. En zo kwam ik er met allerlei vragen en doorvragen achter waarom ik at zoals ik at. Inmiddels ben ik liever voor mezelf: neem pauzes, sport met plezier maar zonder opgelegd doel/tijden (dat gaf mij namelijk stress, het was nooit goed genoeg) en ga slapen of 'rommelen' ipv eten als ik minder lekker in mijn vel zit.
De kilo's verdwijnen langzaam, maar het gewicht is niet meer het belangrijkste. Dat is nu lekker in mijn vel zitten en lief zijn voor mezelf!
Dank je wel Annouschka en ik hoop dat veel vrouwen jou weten te vinden!
liefs,
Loes

by Suzanne on Afvallen door te stoppen met diëten

Door normaal te gaan eten viel ik ruim 15 kilo af. Zonder honger en zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn en mezelf alles te moeten ontzeggen.

by patricia on Afvallen door te stoppen met diëten
geholpen met inzichten

Ontzettend bedankt voor je handige tips inzichten en plannen en ideetjes om bepaalde dingen net iets anders aan te pakken je hebt me fantastisch geholpen,bedankt!!!

by L.R. on Afvallen door te stoppen met diëten

Zo fijn! Ze zegt dat je juist moet eten, niet moet hongeren. Je moet leren de juiste keuzes te maken!

by Ineke on Afvallen door te stoppen met diëten

Hele goede begeleiding. Vriendelijk en duidelijk. Een aanrader.

by Cilia on Afvallen door te stoppen met diëten

Annouschka v Leersum

Wat een prachtige op jouw lijf geschreven nieuwe uitdaging.
Ik ken jouw kwaliteiten erg goed omdat jij al zo lang mijn manager bent geweest.
Ik waardeer je enorm om je heldere, deskundige kijk op zaken.
Voor je transparant en stimulerend zijn.
Waardevolle eigenschappen die ik telkens terug zie en zelf ervaren heb door jouw fantastische manier van coachen.
Maar bovenal jouw kracht om mensen als mens te zien, het gevoel en het vertrouwen te geven dat zij in staat zijn tot doen en veranderen.
Tot leren en accepteren.
Tot bereiken en behouden.
Ik gun eigenlijk iedereen een Annouschka in hun leven!

Cilia Demoet

by Ingrid on Afvallen door te stoppen met diëten

Wil je iets bereiken, veranderen of aan jezelf werken? Dan ben je bij Annouschka aan het enige juiste adres!
Annouschka is naar mijn mening een betrouwbare, ervaren en enthousiaste coach. Maar belangrijker nog ze durft risico’s te nemen en baanbrekend te denken en werken. Hiermee bedoel ik dat ik heb ervaren dat Annouschka niet altijd alleen exact volgens “de boekjes” denkt en werkt. Maar durft te kijken naar de mens die zij voor zich heeft. Ze is in staat te analyseren wat er echt nodig is en geeft dit aan op een integere manier. Dat gun ik iedereen!! Annouschka super bedankt! Ingrid