Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grip op je eetgedrag
Average rating:  
 28 reviews
by Petra on Grip op je eetgedrag
Inspirerend

Wat was het fijn om Eye openers te krijgen. Gewoontes zijn er zo ingeslepen en om die te veranderen is best een uitdaging. In kleine stapjes lukt het me nu steeds beter met dank aan Grip op je eetgedrag!

by Anouk on Grip op je eetgedrag
Positive vibes

Wat een fijn traject heb ik gehad bij Annouschka!
Ik ben mezelf op meerdere vlakken tegen gekomen, en ben aan veel meer dingen gaan werken dan alleen “wat eet ik”. Het was even opstarten en wennen maar Annouschka sleepte me er door heen en moedigde me aan toch nog even door te zetten!
Door ritme, regelmaat en voorbereiding is het nu veel makkelijker om gezonde keuzes te maken en tegelijkertijd te genieten!
Heel erg bedankt!!

by AB on Grip op je eetgedrag
the day after

Nou Annouschka afgelopen week heb ik mijn laatste afspraak met jou gehad en het traject afgesloten.
25 kg lichter en dat is geweldig maar vooral de rust in mijn hoofd en mijn gedachten, die zijn onbetaalbaar!
tot in den treuren luisterde je geduldig naar al mijn verhalen en strubbelingen.
Je gaf mij advies en die kwam bij mij binnen, je begreep me en oordeelde nooit!
beetje bij beetje kreeg ik steeds meer handvaten waar ik mee op weg kon niet door te zeggen wat ik nou juist wel en niet moest eten maar vooral door mij bewust te maken van het hoe en waarom, en dat werkte gewoon zo goed!
ik lag niet meer s avonds wakker met een rot gevoel om wat ik de dag allemaal naar binnen had gestopt ik leerde te relativeren en beetje bij beetje vond ik de rust in mn hoofd en in mijn eet gedrag!
ik ga nu zelfstandig door en dat moet gewoon goed komen!
ik kan gewoon weer eten, en dat was ik jaren kwijt! de normale relatie met eten!
het zal altijd een aandacht puntje blijven maar dat geeft niet, daar kan ik ook mee leven!

dank je wel voor je steun en toeverlaat.

hele dikke knuffel van Mij

by Hanneke on Grip op je eetgedrag
Food & Body & Mind

Food - Body - Mind

Als Annouschka mij iets heeft geleerd tijdens het traject "Grip op je eetgedrag" is dat als je wilt afvallen, lekkerder in je vel wilt zitten zeker niet alleen de focus op je eten hoeft te liggen. Daarnaast dat je je ook niet alles te hoeft ontzeggen, dat was een mooie start 😉 Samen zijn wij gaan kijken waar mijn knelpunten zaten en ik ben aan de slag gegaan met oa. goede planningen maken. Dit zorgde er niet alleen voor dat ik veel minder snel koos voor een "snelle hap", maar bewustere keuzes ging maken. Deze positieve drive deed mij zichtbaar goed waardoor ik het sporten weer ben gaan oppakken en ik ging weer genieten op mijn yoga-mat. Hierdoor kwam ik zoveel beter in balans en mijn gewicht ...dit ging vanzelf naar beneden. Annouschka is een fantastische coach die je bijzonder goed weet te stimuleren, advies geeft en luistert zonder oordeel. Zij leert je in gesprek te gaan met jezelf "wat wil ik bereiken, wat heb ik er voor over en hoe ga ik dit aanpakken". Wat zij doet tijdens het traject is bijsturen, maar ...je blijft zelf sturen en zelf beslissingen nemen.
Heerlijk een paar kilo afgevallen en ik heb er alle vertrouwen in dit traject nu zelfstandig voort te kunnen zetten. Food & Body & Mind zijn naar mijn idee onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze drie werken weer samen en dit voelt voor mij fantastisch.
Ontzettend veel dank Annouschka en keep up the excellent work!

by Francis on Grip op je eetgedrag
Fijne begeleiding

Na een aantal jaren koolhydraatarm gegeten te hebben, wist ik niet goed meer hoe ik normaal moest eten.
Annouschka heeft me hiermee weer opweg geholpen.
Dat ik daarbij ook een aantal kilo's ben afgevallen is helemaal fijn.
Het voelt niet als een dieet omdat ik bepaal wat ik eet en wanneer ik het eet. Natuurlijk wel goed over nadenken waarom je wil eten.
De begeleiding van Annouschka is duidelijk en realistisch. Ze denkt echt mee over jouw situatie.

by Tineke on Grip op je eetgedrag
grip

Mijn leven met diëten was ik zat. En in mijn zoektocht naar een oplosding kwam ik bij Annouschka uit. De titel Grip op je eet gedrag sprak mij meteen aan. De dingen waar ik tegenaan liep kwamen in beeld. Emotie eter en eetgedrag werden mij heel duidelijk. Maar ook hoe in de loop van de weken mijn gedachten als lijndenker overging naar wat wel kan en mag was heerlijk. Annouschka is heel duidelijk en haar uitleg is heel begrijpelijk. Als je ech grip op je eigen eetgedrag wilt hebben is het heel fijn op iemad te kunnen rekenen die weet waar je tegenaanloopt.

by Sandra on Grip op je eetgedrag

Na vele blogs te hebben gelezen van Annouschka en behoorlijk wat weerstand ben ik toch de uitdaging aangegaan in het traject "ik bepaal zelf wat ik eet". Vooral het maken van een planning was een gamechanger. Zoiets kleins heeft een groot verschil gemaakt want ik deed maar wat en ik liet mij vooral verleiden door het moment zelf. Nu heb ik de touwtjes zelf in handen en bepaal ik wat ik eet. Mijn doel was natuurlijk afvallen maar dat is niet gelukt. Ik heb dan wel geleerd dat dit geen doel op zich is en dat het belangrijker is dat ik nu lekkerder in mijn vel zit, de controle terug heb en nog steeds kan eten wat ik wil, ook met een gezin met kleine kindjes...maar dan wel volgens mijn planning.
Annouschka is heel motiverend, behulpzaam en zonder oordeel. Dat laatste vond ik erg fijn want ik had zelf al zoveel oordeel als iets niet lukte. Dan is het fijn wanneer je iemand naast je hebt die in je gelooft en dat geloof ook weet terug te brengen naar jezelf. Wij begonnen de sessies nog voor de lockdown in haar praktijk maar als snel ging dit over naar Skype. Dit heb ik zelf als prettig ervaren want nu had ik oa minder reistijd en kon ik dit makkelijker inplannen nadat de kinderen op bed lagen.
Annouschka bedankt!

by H. on Grip op je eetgedrag

Dit programma is zo waar ik op zoek naar was! Ik ben eerder 11 kilo afgevallen. Super om die kilo's kwijt te zijn, maar gelukkig was ik niet. Ik moest mijn brood maar laten staan van de diëtiste, want van die koolhydraten werd je dik. In plaats van complimenten over mijn nieuwe look, vroegen mijn vriendinnen of het wel goed met me ging. Ik mocht dan wel mijn streefgewicht hebben bereikt, de dooie konijntjesblik in m'n ogen trok alle aandacht. Nu bepaal ik zelf wat ik eet. Ik voel me hier goed bij, zowel fysiek als mentaal en ik val net zo goed af!

by J. on Grip op je eetgedrag

Ik had al veel diëten geprobeerd, ik viel wel af maar kwam steeds weer aan. Ik wist gewoon echt niet meer wat ik nu wel en niet mag eten. Ik baalde enorm van mezelf. Na enige aanmoediging ben ik gestart met het traject "ik bepaal zelf wel wat ik eet!". Het traject heeft mij gebracht dat ik anders ben gaan eten, geen dieet waarin je minder gaat eten, maar ik heb een andere kijk op eten gekregen. Ik heb geleerd dat ik best iets lekkers mag, dat eten leuk is en dat ík bepaal wat ik eet. Ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen zonder het gevoel op dieet te zijn!

by Ageeth on Grip op je eetgedrag
Nieuwe levensstijl

Het traject 'Ik bepaal zelf wat ik eet' heeft mij geholpen om te laten ervaren dat je ook lekkere dingen mag eten en toch gewicht verliest.
Mijn worsteling is de verleiding. Annouschka is heel praktisch in haar keuze wat goed te combineren is met een gezin en werk.
Alle contacten verliepen via Skype. Dat ging echt prima! Al het materiaal kreeg ik via de mail en als er iets was kon ik altijd een bericht sturen waar ik snel een reactie terug op kreeg.

Wat mij helpt nu het traject afgelopen is en t gaat een dag of twee niet goed, dan kan ik het weer makkelijker oppakken dan daarvoor. Dat komt voor mij met name dat het geen dieet is, maar levensstijl.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»