Ik bepaal zelf wel wat ik eet!

Herken jij dit?

Ondanks het feit dat je helemaal klaar bent met je lijf en de tranen je in de ogen kunnen schieten wanneer je in de spiegel kijkt, gaat het steeds weer mis.

Je hebt al vaak genoeg aan jezelf bewezen dat je echt wel heel streng kunt lijnen en je weet hoe krachtig je je voelt op die momenten. Toch lijkt het wel of iets in jou gewoonweg nog sterker is dan je wil, want vroeg of laat komt er altijd weer zo’n ellendige snaaibui die alles verpest.

Direct na zo’n bui voel je je super schuldig en 10 kilo zwaarder op de koop toe. Je snapt helemaal niks van jezelf wanneer je merkt dat je uitgerekend op dat moment nog meer wilt eten!

Je weegt je de volgende ochtend direct om de schade op te nemen van je gesnaai. Soms lukt het je om daarna de vertrouwensbreuk met je vriendin Sonja B. weer te herstellen en jezelf weer op rantsoen te zetten, maar het gebeurt ook regelmatig dat je na het wegen direct op zoek gaat naar de overgebleven restjes van je snaaibui van gisteren… Sonja wie??

Zo word je continue heen en weer geslingerd tussen “niet mogen” en “toch doen” en tussen “alles of niks”. Je wordt er gek van!

Telkens begint je strijd opnieuw: op maandag, zodra je je winterkleren moet opbergen en de minder verhullende lente kleren tevoorschijn komen, voordat je deze zomer in je badpak moet, na een bourgondische vakantie, op 2 januari… Telkens heb je goede voornemens om vervolgens weer net zo makkelijk terug te vallen in je oude eetpatroon.

Je bent ten einde raad: de boerenkoolshakes komen je inmiddels je oren uit, maar je bent nog ver van waar je wilt zijn.

 Tegelijkertijd ben je ook boos want het is toch niet eerlijk dat iedereen kan eten wat zij wil, behalve jij?! En je mag toch ook wel eens wat, dat heb je toch zeker wel verdiend na al die moeite?!

Hoe geweldig zou het zijn wanneer je eindelijk die befaamde knop kon omzetten? Je niet meer steeds gedachten had aan eten en je gewoon maat kon houden… Wanneer je weer oprecht zou kunnen genieten van eten, zonder na te hoeven denken over het aantal calorieën dat je net naar binnen hebt gewerkt en zonder een plan te hoeven maken over hoe je dit morgen nu weer gaat compenseren?

Met behulp van het coachingstraject “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!” kan dit jouw werkelijkheid worden!

In slechts 24 weken tijd leer ik je jouw unieke “recept” schrijven waarmee jij de baas wordt over eten. Het coachingstraject bestaat uit 12 individuele consulten die worden ondersteund met een werkboek.

Na het afronden van het traject:

  • weet je hoe je normaal en gezond kunt eten naar behoefte, zonder ingewikkelde (dieet)regels maar naar eigen smaak en voorkeur.
  • weet je waarom je jezelf steeds weer tegenwerkt en waar jouw snaaibuien vandaan komen.
  • heb je een strategieplan om de grip over wat en wanneer je iets in je mond stopt terug te kunnen pakken. Jíj bepaalt wat en wanneer je eet, niet de weegschaal, een dieet of een snaaibui!

Als kers op de taart zul je van lieverlee als vanzelf gewicht gaan verliezen.
Jij laat je gewicht los, je gewicht laat jou los!

Het complete traject vraagt een investering van 699,- euro en buiten de sessies om dagelijks wat tijd om aan de slag te gaan met de opdrachten uit het werkboek.

Voordat je nu denkt dat dit misschien geen goed moment is omdat je nu erg druk bent of omdat je nu net andere onvoorziene kosten hebt, geloof mij als ik zeg dat er nooit een geschikt moment zal zijn. Dit moment is dus net zo geschikt als elk ander moment. Er is namelijk altijd wel wat. Tja, ik kan niet in je portemonnee kijken, maar ik kan je wel vertellen dat 25 jaar diëten mij veel meer tijd, energie en geld heeft gekost dan de investering die dit traject vraagt!

Dus vind je het jezelf waard om nu eens voor een echte verandering te gaan, verschuil je dan niet langer achter excuses, en meld je vandaag nog aan! Jouw worsteling hoeft echt geen 25 jaar te duren!