Ik ben meer dan mijn spiegelbeeld

Er zijn maar weinig vrouwen die zich goed voelen over hun gewicht en hun spiegelbeeld. Ze voldoen niet aan “hoe het hoort” en zijn constant bezig met het zichzelf willen veranderen. Op zich niks mis met iets aan jezelf willen veranderen, maar wanneer de waarde die je hecht aan deze imperfecties zo groot is, dat je simpelweg de overtuiging hebt dat je niet gelukkig kunt zijn, ténzij je afvalt, dan heeft dit grote gevolgen voor de mate waarin je je écht gelukkig voelt. De mate waarin je je mooiste leven leidt. 

Herkenbaar? Lees dan vooral verder! Want in dat geval zal een flink deel van jouw kostbare tijd, energie en aandacht op gaan aan het willen controleren van je spiegelbeeld. Hierdoor ben je continue op dieet, omdat je vindt dat je af moet vallen. Ook beul je jezelf bij tijd en wijlen af in de sportschool, want om je goed te voelen in je lijf zal je toch eerst echt strakker moeten worden. Andere remedies, zoals je vetcellen laten bevriezen voor een paar centimeter minder, of het drinken van appelcider azijn tegen cellulitis schuw je waarschijnlijk ook niet.

Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om de touwtjes weer eens even flink aan te trekken en dat je steeds minder zin hebt om je na het werk nog in je sportoutfit te hijsen. Stiekem ben je wel een beetje klaar met de druk die je jezelf steeds oplegt.

Alleen wat moet je dan? Je voelt je gewoonweg niet thuis in je lijf en je kan helemaal niks met uitspraken als “je moet jezelf accepteren, gewoon van jezelf houden zoals je bent”. Want hoe kom je dan precies bij die warme gevoelens voor jezelf als je ze gewoonweg niet voelt? Als er een knop was die je gewoon maar even om kon zetten, had je deze dan niet allang gevonden?   

Helaas, er bestaat niet zoiets als een “zelfliefde button”. 

Maar wat nu als ik je vertelde dat zelfliefde geen vóorwaarde is om je lekker in je lijf te kunnen voelen, maar juist het resultaat van hoe je met je lijf omgaat. De mate waarin je respectvol omgaat met dat lijf.

En dat je elke dag kunt kíezen hoe je met je lijf om gaat, ongeacht of je het nu wel of niet mooi vindt.  

En dat dit betekent dat je gevoelens van zelfliefde kunt ervaren zónder dat je daarvoor maar iets aan je uiterlijk hoeft te veranderen!

Ik ben meer dan mijn spiegelbeeld

Klinkt dat je als muziek in de oren? In dat geval is de training “Ik ben meer dan mijn spiegelbeeld” echt wat voor jou! 

Met deze training ga ik je namelijk leren hoe je bij dat gevoel van zelfliefde kunt komen. Lekker praktisch. Dus verwacht geen ingewikkelde opdrachten waarbij je stil gaat staan hoe een en ander nu zo gekomen is, waar jouw “gebrek” aan zelfliefde, jouw kritische blik op je lijf door is ontstaan. Ook hoef je dus geen issues uit het verleden “op te lossen”. Je kunt toch niet ongedaan maken wat ooit is gebeurd. 

Maar je kunt wél veranderen hoe je hiermee omgaat. In deze training ga je dan ook vooral dóen. Je gaat aan de slag met je doen en laten, waarbij je afscheid neemt van gedrag wat leidt tot zelfhaat en gedrag verwelkomt dat de weg vrijmaakt naar je gevoel van zelfliefde.  

Door de training zal je ervaren dat de nieuwe jij, met alle potentie om zelfliefde te voelen en om écht gelukkig te zijn, al die tijd al geduldig op je zat te wachten. Dat je slechts moest ontdekken hoe je haar kon bevrijden.

 

Je gaat zelfstandig aan de slag met behulp van een zeer uitgebreid e-werkboek, onderverdeeld in 9 thema’s die je stap voor stap gaan helpen om jezelf te waarderen en te respecteren, gewoon zoals je nú bent. Je leert op een hele andere manier naar jezelf te kijken en hoe je de regie over je geluk terug kunt pakken van de weegschaal en je spiegelbeeld. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Je kunt de training in je eigen tijd en je eigen tempo volgen en dat is heel belangrijk. Het heeft namelijk geen zin om als een malle door het werkboek te gaan. Geef elk thema de aandacht die jij verdiend. Veranderen kost nu eenmaal tijd en hoe langer je vast zit in bepaalde patronen, hoe langer het mogelijk ook duurt om deze te doorbreken.  

De training is dus niet alleen praktisch doordat je vooral lekker aan de slag gaat,

hij is ook nog eens super laagdrempelig omdat jij het tempo bepaalt.

De investering in jezelf bedraagt namelijk slechts 97,- euro! Dat is echt een waanzinnig scherpe prijs. 

Want zeg nou eens eerlijk, hoe zou het zijn om je echt thuis te voelen in jezelf? Onvoorwaardelijk? Wanneer de druk om af te vallen eindelijk eens van je schouders zou vallen? Dat is toch niet in geld uit te drukken?

En kijk daarnaast eens naar je meest recente uitgaven. Hoe makkelijk geef je ongemerkt 100 euro uit? Als dat het je toen waard was, dan ben jij dit geld toch zeker waard?!

Maar nog belangrijker misschien is de vraag of jij het je nog kan permiteren om NIET op de knop te drukken?

Jouw verstoorde relatie met jezelf houdt namelijk ook je verstoorde relatie met eten in stand. Het zal je namelijk belemmeren om te luisteren naar je lijf, waardoor momenten van overeten en eetbuien constant op de loer liggen. Het is niet de vraag of, maar wanneer het je weer gebeurt.

Tijd dus om te helen.

Veel gestelde vragen