10 succesprincipes voor een blijvend slank(er) lijf

Gek werd ik er van.

Ik zat niet lekker in mijn vel en wist zeker dat ik me een stuk beter zou voelen zonder die ellendige kilo’s. Maar alle pogingen die ik ondernam om af te vallen leidden slechts tot tijdelijk resultaat.

Ook al wist ik prima dat het geen verstandige keuze was, altijd was er weer dat moment waarop de verleiding van die zak chips sterker was dan mijn wil om af te vallen. En als ik eenmaal had gezondigd was het alleen maar nóg moeilijker om die knop weer om te zetten.

Langzaamaan viel ik dan ook terug in oude eetgewoontes en voor ik het wist zaten de kilo’s, die ik met veel pijn en moeite was kwijtgeraakt, er weer aan.

Maar ik gaf niet op! Zodra ik werd getriggerd door verbluffende resultaten als “15 kilo is 10 weken”, begon het toch weer te kriebelen. Dat wil ik ook! Dat kan ik ook! En voor ik het wist had ik mezelf weer een nieuw dieet kado gedaan. Vol enthousiasme ging ik van start. Dit keer zou het me lukken!

Tot ik mezelf weer met mijn hand in die chipszak betrapte en het hele verhaal van voor af aan begon.

Herkenbaar?

Doe dan volgende week mee aan de GRATIS online Masterclass “10 succesprincipes voor een blijvend slank(er) lijf en ontdek welke goed bewaarde geheimen en mindshifts je moet kennen om succesvol en blijvend af te slanken.

In deze Masterclass ga ik mijn meest waardevolle tips en inzichten met je delen die mij hebben geholpen om na 25 jaar afvallen en aankomen voor goed korte metten te maken met overtollig, ongewenste kilo’s. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd, ben ik niet meer de hele dag met eten en mijn gewicht bezig en kan ik mijn tijd en energie weer stoppen in mensen en dingen waar ik blij van word!

Na de Masterclass snap je eindelijk hoe het toch kan dat je aan de ene kant zo graag slank(er) wilt zijn maar toch maar niet van die chips, chocolade en ijsjes af kunt blijven en wat je moet doen om tot een échte verandering te kunnen komen.

Je hoeft je alleen maar even HIER aan te melden, dus zie ik je daar?

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*