Gratis Masterclass – 10 succesprincipes voor een blijvend slank(er) lijf

Doe mee met mijn GRATIS Masterclass en ontdek welke goed bewaarde geheimen en mindshifts je moet kennen om succesvol en blijvend af te slanken 

Voor veel vrouwen staat een slank(er) lijf gelijk aan ultiem geluk. Het staat voor gezondheid, fitheid,  je zeker voelen, de kleding kunnen kopen die je wilt kopen, tevreden in de spiegel kunnen kijken, je geen zorgen hoeven maken over wat anderen van je denken, een eind aan schurende bovenbenen en snijdende bh bandjes. Oftewel: lekker in je vel zitten.

Helaas voelt dit voor jou als een ver van je bed show. Als iets waar je regelmatig een gooi naar doet, maar waarvan je bij elke afslankpoging steeds minder gelooft dat het ooit voor jou is weggelegd. Want in plaats van een slank(er) lijf bereik jij hooguit dat je inmiddels elk dieet uit je hoofd kent, dat je de hele dag door met eten bezig bent en dat de kilo’s, die je steeds met veel pijn en moeite kwijt raakt, je als een boemerang weer terug weten te vinden.  Maar geloof mij: het is echt geen onmogelijk doel!

Ook jij kan blijvend van die kilo’s afkomen, mits je een aantal succesprincipes gaat toepassen.

In deze Masterclass neem ik je mee in 10 succesprincipes die ik de afgelopen jaren heb toegepast en nog steeds toepas in mijn leven. Hierdoor ben ik na 25 jaar worstelen met eten en mijn gewicht uit de cirkel van afvallen en aankomen gestapt en heb ik eindelijk een stabiel gewicht bereikt waar ik me fit en happy bij voel. En nog belangrijker, ik ben niet meer de hele dag met eten bezig en voel me nooit meer schuldig over wat ik in mijn mond stop. Na 25 jaar worstelen heb ik eindelijk rust in mijn hoofd. 

Ontdek tijdens de Masterclass:

* Welke veelgemaakte fouten maken dat een slank(er) lijf een utopie zal blijven;

* Wat je per direct, eenvoudig anders kunt doen met levensveranderende resultaten tot gevolg; 

* Hoe je kunt zorgen dat volhouden appeltje, eitje wordt; 

* Welke mindshifts onmisbaar zijn voor een blijvend slank(er) lijf;

* Ook deel ik mijn reis en de pijnlijke lessen die ik heb geleerd.

 

Verwacht vooral veel inzichten, eye-openers en aha!-momenten.

Het is mijn doel om jou te laten inzien dat het niet behalen of het niet vast kunnen houden van jouw doelen niet aan jou ligt maar aan je aanpak en dat een slank(er) lijf dus wel degelijk haalbaar is, ook voor jou! 

Voor wie is deze Masterclass geschikt:

Deze Masterclass is voor vrouwen die zichzelf keer op keer bewijzen echt wel de nodige kwaliteiten en vaardigheden in huis te hebben, maar die juist daardoor super onzeker worden van het feit dat iets ogenschijnlijk simpels als afvallen hen niet lukt. Vrouwen die zich desondanks blijven verzetten tegen het “levenslange vonnis” dat over hen uit lijkt te zijn gesproken, omdat ze weten hoe veel beter ze zich zouden voelen, als ze maar wat slanker zouden zijn. Vrouwen die echt wel snappen dat elk pondje door het mondje gaat, maar toch keer op keer verkeerde keuzes maken en er helemaal klaar mee zijn dat ze zichzelf steeds zo tegen lijken te werken.  

Kortom, voor vrouwen die toe zijn aan een echte verandering.   

Wie is Annouschka van Leersum:

Jarenlang heb ik een haat-liefde verhouding gehad met eten en met mijn gewicht. Maar liefst 25 jaar lang schommelde ik tussen de 71 en 107 kilo. Ik snapte er helemaal niks van: ik was een snelle leerling, haalde prima cijfers, slaagde altijd in 1 x voor examens, had een goede baan met veel verantwoordelijkheden, maar succesvol afvallen, dat kreeg ik maar niet onder de knie. De extra kilo’s zaten me niet alleen letterlijk in de weg, het feit dat ik ongewenst te zwaar was gaf een enorme deuk in mijn zelfvertrouwen.

Dat het mislukken van mijn pogingen niet aan mij lag maar aan mijn aanpak, daar stond ik nooit bij stil. Immers is afvallen geen hogere wiskunde: gewoon een kwestie van minder eten dan je verbruikt. Toch? Toen ik eindelijk inzag dat deze redenatie veel te ongenuanceerd is, wist ik binnen no time de code voor succesvol en duurzaam gewichtsverlies te kraken en ging afvallen eigenlijk als vanzelf.

Om mij heen zie ik zoveel andere vrouwen in precies dezelfde valkuilen stappen als waar ik jarenlang keer op keer instapte. Vrouwen die zo graag een slanker lijf willen, maar het niet voor elkaar krijgen om datgene te doen of vol te houden wat daarvoor nodig lijkt te zijn. 

Ik gun het jou ook zo om deze al veel te lang durende struggle te doorbreken, zodat je je weer lekker in je lijf voelt en je je tijd en energie weer kunt gaan steken in de dingen en de mensen waar je echt blij van wordt. Dus als je het inmiddels nog niet hebt gedaan, meld je dan alsnog even aan, dan zie ik je snel!