Wie jarig is trakteert!

Nog maar al te vaak wordt gedacht dat mensen met gewichtsissues te weinig discipline of doorzettingsvermogen hebben, terwijl juist het tegenovergestelde veel vaker waar is: de vrouwen uit mijn praktijk zijn vaak juist ongelooflijk streng voor zichzelf en als er al een groep vrouwen is die steeds maar weer het doorzettingsvermogen toont om aan de slag te gaan met datgene waar ze niet blij mee zijn, dan zijn het wel de vrouwen uit mijn praktijk.

Dat het hen keer op keer niet lukt om succesvol en blijvend af te vallen komt niet door een gebrek aan discipline maar door een verkeerde aanpak, waarbij ze vaak juist veel te streng zijn voor zichzelf.

Wat ongelooflijk zonde is, is dat zij door alle negatieve afval-ervaringen en door heersende opvattingen zelf vaak zijn geloven dat zij geen doorzettingsvermogen hebben. Hoe mooi dan ook dat ik hen mag leren hoe zij juist weer wat liever voor zichzelf kunnen zijn.

Hoe ze liever kunnen zijn voor hun lijf door te stoppen met lijnen en diëten, hoe ze liever voor zichzelf kunnen zijn door te gaan leven volgens hun eigen waarden ipv de normen van anderen én hoe ze liever kunnen zijn voor hun geest door anders over zichzelf en hun eerdere afvalpogingen te leren denken!

Maandag word ik 43 en omdat ik het leuk vind om cadeautjes te ontvangen, maar het minstens zo leuk vind om cadeautjes te geven, is dit een ideale gelegenheid voor een speciale WEGGEVER!

Een WEGGEVER in het kader: “wees eens lief❤️“.

Doe je mee? Het enige dat je hoeft te doen is hieronder met mij te delen wie jij eens extra zou willen laten stralen met dit verrassingspakketje. Dat kan iemand anders zijn maar je mag natuurlijk ook eens extra lief zijn voor jezelf!

Maandag ga ik lief zijn voor mezelf door een dagje vrij te nemen en lekker te gaan lunchen. Ook heb ik een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Ik ben die dag dan ook van de radar, maar dinsdagavond 8 september maak ik de winnaar bekend! Reageren kan tot 8 september 18:00 uur.

Heb een mooie weekend  !

Share this Post

6 Comments

 1. Hoi, ik zou het mijn vriendin en buurvrouw gunnen die zit al sinds de corona-uitbraak voornamelijk thuis. Haar zoon gaan binnenkort trouwen maar ze is doodsbang om dan het virus op te lopen. Ze is tot nu toe nog niet bij een kapper oid geweest. Dus vandaar een oppepper cq verrassing.

 2. Ik gun hem mijn moeder zo! Ze staat altijd voor iedereen klaar en heeft mij afgelopen vakantie verzorgd na mijn operatie. En daarbij komt dat ze zichzelf veel te vaak wegcijferen.

 3. Ik gun dit aan mijn vriendin, geopereerd aan haar galblaas ( de eerste keer opname waren ze haar vergeten ) en nu net terug uit het ziekenhuis is ze verkouden en zegt de assistente uit het ziekenhuis: meteen testen op corona!
  Ze is een pechvogel! En mag wel eens verwend.

 4. Hoi ik gun het mijzelf, ben de laatste jaren heel stoer geweest.
  Dat ik wel een kadootje verdien
  Loesje

 5. ik gun het mijzelf. lastige tijd. een opkikkertje zou welkom zijn

 6. Hoi Hoi,ik gun het mijn moeder zo om eens lekker verwend te worden,de schat staat altijd voor ons klaar,en we zijn zo ontzettend verfrietig dat we door de corona maatregelen niet meer kunnen knuffelen/omhelzen….we missen dit verschrikkelijk groetjes Patricia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*