Rauwe hamburger en sompige buikspek

Verbaast kijk ik naar m’n bord. Zitten er nu serieus 7 hele pepers tussen de lagen van mijn broodje hamburger?
Nou ja, het zal wel een kwestie van smaak zijn, denk ik nog. Ik proef nog een klein stukje van een van de pepers, want misschien zijn het wel geen hete pepers en kan ik ze prima opeten. Mmmm blijkbaar heb ik nog steeds de illusie dat er pepers bestaan die niet heet zijn en dit na mijn tomatensoep debacle van enkele weken terug. Er rest mij dan ook geen andere optie dan de pepers er allemaal tussenuit te vissen. Zodra ik de vervolgens de eerste hap van m’n burger neem valt me op dat de burger brem, maar dan ook brem zout is en dat dit echt niet alleen komt van de spek die er op ligt. O, wat naar zeg, terwijl ik echt niet zo’n zeikerd ben met eten vergaat mijn eetlust me onmiddellijk. Braaf als ik ben doe ik nog wel een tweede poging, maar zodra ik constateer dat m’n burger nog rauw is van binnen, ben ik er klaar mee.
Ik kijk naar m’n vriendin aan de overkant van de tafel die haar best doet om een stuk van haar buikspek, nou ja van het stuk buikspek op haar bord dus, af te snijden. De kleur van het stuk vlees is alles behalve aantrekkelijk, maar de structuur nog minder. Ja oké, spek is vet, maar dit is gewoon 1 grote glibberige, sompige massa…. De rest van de tafel heeft ondertussen dezelfde hamburger-conclusie getrokken als ik.
Al met al geen succes…wat ook onze eerlijke boodschap is wanneer het bedienend personeel vraagt hoe het smaakt…
De reactie van het personeel is, als dat mogelijk is, nog teleurstellender dan de kwaliteit van het eten. Hamburgers serveren we altijd rauw, het is aan de klant om aan te geven wanneer ze graag willen dat dat ding op de bakplaat gaat, is de strekking van de reactie.
Je zult begrijpen dat wij hier niet snel meer zullen komen, wat eigenlijk jammer is. Core-business van deze tent is namelijk bier. Eten is puur bijzaak!
Wanneer deze schoenmaker bij z’n leest was gebleven was er niks aan de hand geweest en waren we waarschijnlijk nog wel een keer terug gekomen voor een biertje met een borrelplankje. Mensen die een hapje willen eten blijven dan misschien weg, maar dat is dan niet vanuit onvrede maar omdat het aanbod niet overeenkomt met de behoefte. Nu blijven wij weg. Niet om het aanbod, maar dus wel om de kwaliteit.
Omdat je nu eenmaal niet iedereen tevreden kunt stellen is het belangrijk te doen waar je goed in bent. Beter 1 ding goed, dan 2 dingen half.
Ook ik kan niet iedereen tevreden stellen. Zo zul je geen baad hebben bij mijn coaching wanneer je op zoek bent naar een quick fix, een manier om snel veel kilo’s af te vallen. Ook ben ik niet “je man” als je op zoek bent naar iemand die weekmenu’s voor je uitwerkt. Ik ben daar niet goed in, want ik heb geen idee wat jij lekker vindt. Wél ben ik goed in het jou leren hoe je zelf je eigen keuzes kunt maken zodat je je eigen weekmenu’s desnoods kunt schrijven.
Vandaar dat ik ook altijd een vrijblijvende kennismaking inplan wanneer je interesse toont in een samenwerking.
Voor jou de kans om te zeggen dat mijn aanbod (of mijn hoofd) je niet aan staat én voor mij dus de kans om aan te geven wanneer ik denk of weet dat ik je niet kan helpen.
Het gaat mij er namelijk niet om zoveel mogelijk vrouwen próberen te helpen, maar om de juiste vrouwen dáadwerkelijk te helpen.
Dus kom gerust vrijblijvend bij me op de koffie. We bepalen sámen of een samenwerking mogelijk is.
Wil je een afspraak maken, klik dan hier.
Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*