fbpx
Image

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

 

Lekker in je lijf of lekker eten? Waarom niet allebei?

Wil jij dit ook?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis e-book "Help, ik heb last van snaaibuien!".

Je bent niet tevreden met je lijf.

Je voelt je niet fit, hebt last van de extra kilo’s die je meesjouwt en je vermijdt spiegels en pashokjes als de pest.

Er is geen afslankprogramma dat je niet hebt gevolgd. Met volle overgave stort je je steeds weer opnieuw op strenge eetregels en mooie beloften van snel afslanken zonder honger. 

 

In werkelijkheid moet je flink afzien door alles wat je niet mag eten maar wel echt heel lekker vindt! Je merkt dan ook dat het steeds zwaarder wordt om nee te zeggen en je motivatie voor dit programma verdwijnt meer en meer naar de achtergrond tot het onvermijdelijke moment waarop het lijkt alsof het je allemaal niks meer kan schelen en alle remmen los gaan.

 

Herken jij dit?

 

Afslanken staat voor jou gelijk aan strenge eetregels, afzien, honger en verboden producten.

 

Je zegt dat je graag wilt afslanken, maar geen programma houd je vol. Soms val je af, maar de verloren kilo’s zitten er in no time weer aan.

 

Ook heb je last van snaaibuien. Op zulke momenten heb je enorme trek in juist die dingen die niet in je eetregels passen. Je weet dat het je niet gaat helpen om je doel te bereiken, toch kun je de trek niet weerstaan.

 

Je lijkt constant in een spagaat te zitten tussen niet mogen en toch doen. Je wordt hier onzeker en verdrietig van. Wil je dan wel graag genoeg? Heb je soms te weinig discipline?

 

Periodes van streng lijnen wisselen af met periodes waarin je onverzadigbaar lijkt. 

 

Je eetgedrag en je gewicht lijken daarmee op een stuurloos bootje, deinend op de golven van de zee.

 

 

Hoe nu verder?

 

Hoe lang laat je deze situatie nog duren? Hoe lang nog blijf jij geloven in een nieuw afslankprogramma dat wel het verschil zal maken? Hoe lang kun jij je nog neerleggen bij je rol als gewillig slachtoffer van eten en eetregels?

Wacht je nog langer op meer van hetzelfde resultaat door te blijven doen wat je al deed, of is het tijd voor een echte verandering?

 

In dat geval ga ik je helpen om als een ware kapitein het roer in eigen hand te nemen door je te leren hoe jij zelf de baas kunt worden over wat en wanneer je eet!

 

Lekker in je lijf of lekker eten?

Ik leer je hoe je niet meer hoeft te kiezen!  

 

Laat ik hiervoor beginnen bij het begin door het best bewaarde geheim van “succesvol en blijvend afslanken’ met je te delen.

Het geheim wat veel verder gaat dan “wat” je eet en waar strenge eetregels je dus niks over vertellen.

Dit geheim gaat namelijk over “waarom” je eet.

 

Met mijn GRATIS e-book “help, ik heb last van snaaibuien!" geef ik je een kijkje achter de schermen van snaaibuien. Je leert onder andere dat er verschillende soorten snaaibuien zijn, oftewel verschillende redenen om te gaan eten tegen beter weten in. Je leert hoe je snaaibuien voorgoed kunt doorbreken en ik geef je maar liefst 10 “eerst hulp bij snaaibuien”- tips . Met deze inzichten over snaaibuien zul je begrijpen waarom jouw eerdere pogingen om af te vallen niet zijn gelukt, welk puzzelstukje tot dan toe altijd ontbrak in je pogingen en hoe je vanaf nu kunt voorkomen opnieuw in dezelfde valkuilen te stappen.

 

Dus vul nu je gegevens in om het e-book direct aan te vragen. De link naar het e-book verschijnt over enkele seconden in je mail!

Geen mail ontvangen? Kijk dan ook even in je spam.

Image
Create a