Jaarmarkt – winactie!

September is voor mij een bijzondere maand. De maand van de feestjes. Niet alleen verjaar ik in september, september is dé maand waarin de Alphense feestweek wordt gevierd.

De oldtimerdag, de rommelmarkt, de kermis en het meest gezellige vind ik altijd de 3e woensdag van september wanneer de grootste jaarmarkt van Nederland weer wordt opgetuigd en waar we volgens traditie speciale markentesterkoeken eten en de week afsluiten in de kroeg.

Zo’n gezellige periode om een beetje af te kunnen kicken van alle gezelligheid van de zomer. Niet dat de rest van het jaar ongezellig is hoor, maar de zomerperiode is toch wel een periode waarbij ik goed gedij: lange dagen, lekker veel buiten, lekker veel licht en lekker veel warmte. Ik hou er van!

Erg leuk dus ook om de zomer in stijl af te sluiten! Maar zoals alles dit jaar is ook de feestweek dit jaar anders… Geen oldtimerdag, geen jaarmarkt, geen gevulde terrassen…

Maar ik ben niet het type om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus als er geen feestje is dan verzin ik m’n eigen feestje wel en ik doe dit graag samen met jou!

En ga er maar even goed voor zitten, want ik heb echt een waanzinnige knaller bedacht…..!
Hoe mooi zou het namelijk zijn als jij ter afsluiting van de zomer aan de vooravond staat van een hele nieuwe fase in je leven. Een fase waarin je voor eens en altijd een eind gaat maken aan lijnen, afvallen en weer aankomen en dat misschien wel helemaal GRATIS!

Op 1 oktober a.s. zal ik eenmalig mijn traject “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!” verloten.
Het traject waarmee ik je ga helpen de cyclus van afvallen en aankomen te doorbreken door te stoppen met diëten en door zelf weer de baas te leren worden over je eetgedrag.
Het traject bestaat uit een voedingsanalyse, een voedingsadvies, 8 individuele coachingssessies en een werkboek en heeft een waarde van maar liefst 399,- euro!

Het enige dat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is mij onder dit bericht te laten weten waarom juist jij dit traject zou moeten winnen.
Volgende week woensdag komt de actie ook op social media te staan en onder alle deelnemers verloot ik dus uiteindelijk 1 traject.

Wil jij nu sowieso dit traject gaan starten, maar wachtte je nog even op het juiste moment, let dan nu extra goed op: wanneer je je namelijk aanmeldt voor het traject tussen nu en 1 oktober, dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen. En omdat ik het liefst werk met mensen die er 200% voor gaan maak je zelfs dubbel kans doordat ik voor jou niet 1 maar 2 lootjes in de pot stop!

Aanmelden voor het traject doe je eenvoudig door mij een mail te sturen op:
info@gripopjeeetgedrag.nl

Dus: laat voor 1 oktober een reactie achter of meld je aan voor het traject en ding met 1 of 2 lootjes mee naar een gratis traject dat jouw leven voorgoed gaat veranderen!!

Share this Post

1 Comment

  1. Ik wil dit winnen omdat ik al meer dan een jaar mijn levensstijl heb aangepakt, veel in beweging ben en ik i.p.v. 20 kg maar 7 kg ben afgevallen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*