Ik bepaal zelf wel wat ik eet! – online training

Zou je niet graag je energie overhouden voor de dingen die er écht toe doen, in plaats van te verspillen aan je worsteling met eten en de kilo’s?

Ben je er helemaal klaar mee dat eten en de weegschaal je leven beheersen en verlang je naar rust in je hoofd?

Al jaren lever je een strijd. Dag in dag uit. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Wanneer mag je weer wat eten? Wat mag je dan eten? 

Allemaal om dat ene ultieme doel te bereiken: slank worden én gelukkig zijn!

Want uiteindelijk draait het daarom, dat je je weer goed gaat voelen, dat je lekker in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt. Daar heb je alles voor over, zelfs als dit betekent dat je moet afzien, je steeds weer op dieet moet en je jezelf aan je haren naar de sportschool moet slepen. 

Want dat is wat je denkt dat er nodig is toch? 

Om gelukkig te kunnen worden zal je diep door het stof moeten. 

Eigen schuld, dikke bult, je hebt het zelf zo ver laten komen…….

Maar is dat écht zo? Weet je 100% zeker dat dit klopt? En klinkt het nog altijd zo logisch als dat het al die jaren heeft gedaan wanneer je dit zo zwart op wit (oké blauw op blauw) ziet? 

Is het niet een tikkeltje vreemd dat je, om gelukkig te worden, juist die dingen gaat doen waar je ongelukkig van wordt?

Zou het niet kunnen dat juist dít er voor zorgt dat het je steeds niet lukt om ook vol te houden? Dat je steeds in die spagaat zit tussen willen, maar niet doen wat je denkt dat nodig is?

Zou het kunnen dat je niet lui, zwak of ongedisciplineerd bent, maar dat je nu leeft op een manier die gewoonweg niet bij je past? Dat dát de échte reden is waarom volhouden ondertussen zo’n beetje op een slechte editie van mission impossible begint te lijken? Gewoon omdat je helemaal nooit écht van plan bent geweest je hele leven op deze manier te blijven eten en bewegen? En dat tijdelijke actie altijd leidt tot een tijdelijk resultaat?

Hoe zou het voor je zijn als je de boel eens kon omdraaien. Dat je niet wacht met gelukkig zijn tot je x kilo bent afgevallen, maar dat je juist nú gaat zorgen dat je gelukkig bent en dat je juist dáarom als vanzelf anders gaat eten? Dat je afvalt omdat je goed voor jezelf zorgt in plaats van dat je pas goed voor jezelf gaat zorgen wanneer je bent afgevallen?

 

Wat nou als ik je vertelde dat dit écht mogelijk is?

Dat je het niet eerst hoeft te verdienen om gelukkig te mogen zijn, maar dat gelukkig zijn juist een hele belangrijke voorwaarde is voor duurzaam resultaat.

En dat je kunt leren kíezen om nú al gelukkig te zijn, ongeacht wat de weegschaal of je kledingmaat daar van vindt! 

Met de online training “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!” is dit precies waar je naar toe werkt. Je leert luisteren naar je behoeftes, waardoor je een gelukkiger leven gaat leiden, en waardoor je eetgedrag bijna als vanzelf veranderd. Je hebt het namelijk niet meer nodig om jezelf te belonen of te troosten met eten. Eten zal niet langer jouw belangrijkste bron van geluk zijn, waardoor je verstoorde relatie met eten zich kan herstellen. 

In 12 online modules leer ik je hoe je stap voor stap de worsteling met eten en de kilo’s kunt doorbreken. Welke factoren hier allemaal een rol bij spelen en hoe je gericht aan de slag kunt om afscheid te nemen van oude patronen.

Aan het einde van de training

  • Heb je de tools in handen om voor eens en altijd een einde te maken aan jouw al veel te lang durende strijd met eten en de kilo’s:
  • Je hebt geleerd wat jouw fysieke en mentale behoeftes zijn en hoe je hier rekening mee kunt houden, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen;
  • Hierdoor zal je eten niet meer nodig hebben als vorm van compensatie voor een onverzadigde behoefte of verlangen;
  • Je kunt dan ook op een ontspannen manier genieten van eten;
  • Eten is gewoon eten en snaaibuien behoren dan ook tot het verleden;
  • Je maakt hele bewuste eetkeuzes, niet omdat je iets moet of niet mag maar omdat je dit zo wílt;
  • Je bent niet meer de hele dag met eten bezig en de rust in je hoofd zal terugkeren; 
  • Je voelt je lekker in je vel, ongeacht wat je gewicht en je kledingmaat daar van vinden.

Zodra je je aanmeldt ontvang je binnen enkele minuten de link naar de online trainingsomgeving. 

De training vraagt slechts een investering van 39,- euro, wat echt een lachertje is als je bovenstaande resultaten leest!

Nu kun je het natuurlijk ook nog even zelf proberen. Dat heb ik ook gedaan. Maar liefst 25 jaar heeft me dat gekost en dan over de frustraties nog maar te zwijgen. In die 25 haar heb ik veel geld verspild aan diëten, maaltijdvervangers en tot vorig jaar had ik nog nooit een kledingstuk hoeven vervangen omdat het was versleten omdat ik om de haveklap wisselde van kledingmaat.

Ik heb het “licht” uiteindelijk ook niet vanzelf gezien. Hier zijn heel wat uurtjes (zelf)studie in gaan zitten, maar uiteindelijk is het me wel gelukt.

Zo zie je, je hebt altijd een keus. Waar het om gaat is dat aan elke keus een prijskaartje hangt en de vraag is welke prijs jij bereid bent om te betalen.

Als ik 20 jaar geleden had geweten wat ik nu weet, dan had ik in ieder geval geen seconde getwijfeld over deze no-brainer.

Wie ook niet twijfelde overigens zijn deze kanjers die je al voorgingen in het 1:1 traject:

Ik deel met jou hét geheim dat het verschil gaat maken tussen een leven dat energie kost en een leven dat je energie geeft. De hele tijd bezig zijn met eten en je gewicht zuigt alle energie uit je weg, terwijl leven op een manier waar je gelukkig van wordt je energie zal geven. Een verschil van dag en nacht, tussen een levenslange strijd en volop je mooiste leven leiden.  

Deze training is dan ook onbetaalbaar!

Het vraagt slechts een investering van 39,- euro.

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?