Homepage

Ben jij er klaar voor de baas te worden over eten?

Je bent een slimme vrouw, die alles goed voor elkaar heeft.
Succesvol in je werk, een prachtig gezin, een gezellig huis en een stel leuke vrienden. Niks te klagen, toch?

Wat niemand dan ook weet, is dat je je diep van binnen schaamt dat het juist jou maar niet lukt om,
iets ogenschijnlijks simpels als afvallen, onder de knie te krijgen.

 

Herken je dit?

Het is heus niet dat je niet weet dat een zak chips meer calorieën bevat dan een appel. Toch lukt het je niet om de kilo’s die je met bloed, zweet en tranen bent kwijtgeraakt, er af te houden.

Het lijkt wel alsof je kilo’s oploopt als een verkoudheid. Hoe kan het anders dat juist jij te zwaar bent terwijl je vrienden allemaal een dessert nemen na het eten daar waar jij juist afslaat?

Genieten van eten lukt niet meer en je voelt je vaak schuldig wanneer je eet. Stiekem zie je dan ook als een berg op tegen verjaardagen en feestdagen, de momenten die je vroeger juist zo gezellig vond.

Ondanks je grote wens om af te vallen heb je geregeld last van snaaibuien. In de ochtend gaat het goed en lukt het je streng te zijn voor jezelf. Maar in de loop van de middag voel je het al opkomen. Je weet dat dit mis gaat. Zodra je de kans krijgt en niemand je ziet ga je je te buiten aan zoete en/of vette snacks.

Al die diëten die je al hebt geprobeerd, niks werkt blijvend! En dan die tegenstrijdige adviezen, om moedeloos van te worden. Waar doe je nu goed aan? Misschien dat je dan toch die nieuwe voedingshype een kans moet geven?

 

Hoe nu verder?

Hoe lang laat jij nog toe dat eten jouw leven beheerst en jouw humeur bepaalt?

Hoe vaak nog neem je voor lief dat verloren kilo’s, met aanhang (!), je weten terug te vinden?

Denk je echt dat die nieuwe voedingshype je dit keer wel gaat brengen wat je zoekt?

Of ben je inmiddels wel toe aan een echte verandering?

 

Ik kan je helpen de regie over je eetgedrag terug te pakken. Meld je vandaag nog aan voor een GRATIS sessie “Een gouden tip voor meer grip”.Profiteer van gratis "tips uit de praktijk"!