Geloof jij nog in sprookjes?

Laat jij je dit jaar weer verleiden om op 2 januari het nieuwe jaar te starten vol van de goede voornemens? Ben je na al die tijd nog steeds gevoelig voor killer december/ januari aanbiedingen als “10 kilo kwijt in 3 weken”? Aanbiedingen waarbij de nadruk meestal ligt op zoveel mogelijk gewichtsverlies tegenover zo weinig mogelijk tijd en of moeite?

Mmmm dan heb je nog wat blogs van mij te lezen of je wilt gewoon graag verder leven met je kop in het zand, hopend op een wonder. In dat geval keep on dreaming. Sprookjes bestaan niet. Ja sorry, daar kan ik echt heel kort over zijn. Er bestaat GEEN quick fix voor overgewicht, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Wanneer je daarentegen toe bent aan een echte verandering, dan is er geen enkele reden om dit uit te stellen tot 2 januari. Je kunt namelijk prima starten met het doorvoeren van een verandering én tegelijkertijd genieten van de feestdagen.

Wanneer je gewend bent om ” te lijnen” is dat waarschijnlijk nieuw voor je en is het niet vanzelfsprekend om in een maand als december “te beginnen”. Maar wanneer je met succes en met blijvend resultaat wilt afvallen, dan zul je alles wat je jezelf tot nu toe hebt aangeleerd over afvallen moeten loslaten.

Dus ook dat er momenten zijn die meer geschikt zijn dan andere momenten om te beginnen.
Wil je echt veranderen dan is genieten van eten namelijk iets wat je NIET hoeft op te geven. Dat klinkt toch bijna al als een sprookje? Waarom dan nog langer wachten…

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*