Challenge “Afvallen zonder Fratsen”

Afvallen zonder Fratsen - Challenge 5 daagse

Leer in slechts 5 dagen hoe je kunt afvallen zonder dieet, zonder verboden producten en zonder shakes, poeders en pillen.

“Ik zit op een terras met mijn man en wat vrienden. Zij aan het bier en aan de wijn, ik aan een spaatje rood. Gezellig toch, zou je denken, maar ontspannen ben ik allerminst. De ober heeft namelijk op eigen initiatief een schijfje citroen in m’n spa gedaan……. “Wat zit je nou te doen”, vraagt m’n man terwijl ik probeer de citroen met m’n vingers uit m’n glas te vissen?  “Ik mag dit niet, ik zit in ketose” fluister ik hem toe. Het gesprek is echter stil gevallen omdat iedereen gebiologeerd zit te kijken naar mijn geknoei. Terwijl ik probeer uit te leggen dat dit betekent dat ik volop in mijn vetverbranding zit doordat ik geen koolhydraten eet en dus ook geen schijfje citroen mag, voel ik het schaamrood naar m’n kaken stijgen en hoor ik een stemmetje in m’n hoofd zeggen: “waar ben je nu helemaal mee bezig? Dit is toch geen leven?” Dit was het begin van het einde van mijn allerlaatste dieetpoging. Sinds die tijd is mijn leven enorm veranderd. Ik heb 25 jaar lang gejojood tussen de 71 en de 107 kilo, leefde van het ene dieet naar het volgende. Inmiddels heb ik heel veel kennis opgedaan over voeding en eetgedrag, ben ik gestopt met diëten en wegen en heb ik inmiddels al een jaar of 4 een stabiele maat 42. De inzichten die ik heb opgedaan waren zo levensveranderend dat ik 3 jaar geleden besloot dat ik deze niet alleen voor mezelf kon houden. Sindsdien help ik andere vrouwen zoals jij om uit de cyclus van afvallen en aankomen te stappen en doe dat o.a. dmv deze challenge.”


Wanneer moet je zeker mee doen!

 • Wanneer je alle diëten al hebt geprobeerd, helaas zonder blijvend resultaat;
 • Je keukenkastjes uitpuilen van bijzondere ingrediënten, waar je ook nog eens stad en land voor af moest lopen, maar die je tenslotte maar 1 x hebt gebruikt;
 • Wanneer de boerenkool-smoothies en lo-carb wafels je de neus uitkomen en smacht je naar een ouderwetse boterham met kaas;
 • Je dit alleen niet mag eten van jezelf omdat brood en kaas beiden op je lijstje van “slechte” producten staan, een lijstje wat steeds verder aangroeit naar mate jouw lijst met gevolgde diëten groeit;
 • Als spontaan uit eten of borrelen er dan ook niet meer in zit (niet dat je nog wordt gevraagd, aangezien iedereen inmiddels wel weet dat jij altijd “aan de lijn” bent…)
 • Jouw dieetpogingen de sfeer in huis drukken omdat je gezin weigert om nog langer mee te doen met al die rare baksels van je en daar waar je man eerst nog steunend was, hij inmiddels duidelijk laat merken dat hij al die diëten vooral geldverspilling vindt;
 • Je je afvraagt waar je nu mee bezig bent! Je vind het niet eens leuk om al die tijdrovende recepten in elkaar te flansen, maar wat moet je dan? Je voelt je absoluut niet gelukkig in je lijf en door al die verschillende hypes en adviezen weet je zelf ook niet meer waar je goed aan doet.
 • Je niet goed weet hoe je nu verder moet. Je hebt houvast nodig, iemand die je verteld wat en hoe je moet eten, wat je enorm vatbaar maakt voor de volgende hype!

Herkenbaar? Schrijf je dan absoluut in! In slechts 5 dagen leer ik je hoe je weer normaal kunt gaan eten en hoe een normaal voedingspatroon er eigenlijk uit ziet. 

Eten zonder fratsen. En dan toch afvallen? Ja, juist dan! 

Ik leer je namelijk waarom al die diëten die je hebt gevolgd je juist van de regen in de drup hebben geholpen en hoe je door middel van een normaal, gezond voedingspatroon kunt zorgen dat je succesvol en blijvend gewicht gaat verliezen. 

Wat heb je te verliezen, behalve gewicht dan!

De challenge vindt plaats van 23 tot en met 27 november. Elke dag komen we om 12 uur bij elkaar in mijn digitale spreekkamer. Deze bijeenkomsten duren uiterlijk tot 13 uur.

Het enige dat je nodig hebt is toegang tot het internet. In de dagen voor de challenge ontvang je via de mail een link die je toegang geeft tot de spreekkamer en ontvang je de link naar het bijbehorende werkboek.

Kun je er niet (elke) dag live bij zijn? Geen probleem! Er zullen opnames worden gemaakt van de sessies, zodat je deze terug kunt kijken.


Wanneer moet je vooral NIET mee doen?

 • Als je het fijn vindt om apart voor jezelf te koken en niet mee te kunnen doen met je gezin;
 • Als je het fijn vindt dat een ander de rest van je leven voor je bepaalt wat je wel en niet mag eten;
 • Wanneer je het helemaal prima vindt om de weegschaal of je eetmeter-app te laten bepalen of je wel of niet “goed bezig bent”;
 • Wanneer je het niet belangrijk vindt om ontspannen te kunnen genieten van eten.

Twijfel je toch nog? Zij gingen je al voor:

Duidelijk toch? Vergeet je niet aan te melden!