Bedankt! Je aanvraag is in behandeling

Het e-book wordt naar je mailbox verzonden..!

Super dat je mijn e-book “10 GRATIS tips om die kilo’s er af te houden” hebt aangevraagd. Maar dat doe je natuurlijk niet zomaar….

….Zou je niet graag voor eens en voor altijd een einde willen maken aan jouw strijd tussen eten en slank(er) willen zijn?  

Na 25 jaar worstelen is het mij gelukt! En alleen hier en nu deel ik mijn geheim met jou voor slechts 9,99 euro!

Zie je ook steeds van die mooie advertenties met voor en na foto’s van vrouwen die het wél gelukt is om slank te worden?

Heb je al die diëten en al die programma’s ook al lang gevolgd, maar wil het bij jou maar niet lukken?

Misschien dat je het volgende dan wel herkent:

  • Je kunt best een tijdje knallen, maar vroeg of laat verval je toch weer in je oude gewoontes;
  • Je investeert veel energie en geld in een slanker lijf, maar op de langere termijn levert het je helemaal niks op. Nou ja, hooguit dat je steeds zwaarder wordt, moeilijker afvalt en gedemotiveerd raakt;
  • Je bent al jaren bezig, maar het lijkt wel of je in een cirkel zit waar je maar niet uitkomt. Je weet eigenlijk niet meer waar je moet beginnen en dit geeft je veel stress en onrust;
  • En wat helemaal frustrerend is, is dat je met gemak zoveel ballen in de lucht weet te houden. Hoe kan het dat je dit dan maar niet onder de knie krijgt?
  • Je hebt al zoveel geprobeerd dat je je serieus begint af te vragen of je niet beter kunt accepteren dat het voor jou nu eenmaal altijd een gevecht zal blijven. 
  • Hoop op een echte verandering begint steeds verder te vervagen. Je hebt nog maar weinig vertrouwen in jezelf dat het je ooit zal lukken.

Kortom: je weet niet hoe je nu verder moet…

Maar ergens blijft het knagen: want je hebt weinig energie, je baalt van hoe je er uit ziet, je zit gewoon niet lekker in je vel! 

Dus wat ga je doen?

Nog even aankijken? – Wie weet wordt je vannacht wel gestoken door de calorievreet-mug?

Of ga je toch nog maar een keer een poging wagen? – Want ja als iets 32 keer niet werkt,  is 33 keer toch zeker wel scheepsrecht?

NOPE! Dit kan écht anders! En ik ga je daar mee helpen!

Hoe zou je het vinden als ik mijn unieke succesformule voor duurzaam gewichtsverlies nu gewoon eens met je deel? 

Na 25 jaar vast te hebben gezeten in hetzelfde patroon als jij, na flink wat (zelf)studie, vallen, opstaan, proberen en bijschaven, heb ik ontdekt wat wél werkt. Ik weet precies wat je moet doen om een einde te maken aan die al veel te lang durende worsteling, zodat je eindelijk weer de vrijheid gaat ervaren om je tijd, geld en energie te gaan stoppen in dingen waar je blij van wordt!

 

Veelgestelde vragen:

Waarom geef je je geheim op deze manier “als het ware” weg?

Het klopt dat ik mijn succesformule voor slechts 9,99 euro met je deel. Dat is geen grap! Deze succesformule gebruik ik zelf dagelijks en is dan ook de onderlegger van mijn eigen succes. Met behulp van de formule heb ik inmiddels ook al vele vrouwen zoals ik mogen helpen om een einde te maken aan hun strijd met eten en de kilo’s. Ondanks dat een deel van mijn coaching door veel zorgverzekeraars wordt vergoed, is het bekostigen van mijn 1:1 coaching helaas niet voor iedereen weggelegd. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en ik heb dus besloten mijn succesformule op deze manier voor iedereen toegankelijk te maken.

Oké, maar waar zit het addertje..?

Geen addertje, behalve dan dat het een aanbod is dat slechts hier en nu geldig is. Het e-book met mijn geheime succesformule is voorbehouden aan nieuwe aanvragers van mijn e-book “10 tips om die kilo’s er af te houden” en is dan ook niet verkrijgbaar via mijn website of webshop. De reden hiervoor is dat ik zeker weet dat wanneer je mijn 10 tips net hebt aangevraagd en je de moeite neemt om deze pagina te lezen, dat je dan serieus op zoek bent naar een échte verandering en als je klaar bent voor een échte verandering dan is dít het enige juiste moment om door te pakken.  

Dit is wat andere vrouwen zeggen die de stap al hebben gezet om met mij samen te werken:

Dus, druk op de knop en voorkom dat je nog meer tijd, energie, geld 

en levensvreugde verspilt!