Afvallen zonder fratsen – online training

Afvallen zonder Fratsen

Wil je van stress naar blijvend succes? Ben je er klaar mee dat anderen steeds maar bepalen wat je wel en niet mag eten? Toe aan eetpatroon dat je wél vol kunt houden?

Afvallen is geen rocket science, dat heb je jezelf al meerdere malen bewezen. Volhouden blijkt echter heel andere koek.

Je smacht al weken, misschien zelfs wel maanden naar iets lekkers en je kan dan ook niet wachten om weer “normaal” te gaan eten. Zodra je een acceptabel gewicht hebt bereikt, of wanneer je er helemaal klaar mee bent om met lange tanden te eten, val je dan ook al snel weer terug op je oude eetpatroon.

Maar laat dit nu net een patroon zijn waar je in de eerste instantie van bent aangekomen. Niet zo vreemd dan ook dat de kilo’s die je met pijn en moeite bent kwijt geraakt, je al snel weer terug weten te vinden.

Maar wat moet je dan??

De rest van je leven aan de maaltijdvervangers, nooit meer kunnen genieten van een overheerlijk stuk taart of voorgoed afscheid nemen van een lekker bord pasta is toch echt geen optie!

Wat zou het toch heerlijk zijn om gewoon te kunnen eten wat je lekker vindt zonder dat je gelijk aankomt. Of beter nog, wanneer je zou kunnen afvallen zonder dat dit betekent dat je alles op moet geven waar je juist zo van geniet.

 

Wat nou als ik je vertelde dat dit geen utopie hoeft te zijn?

Dat het niet alleen mogelijk is om af te vallen zonder “verboden producten”, maar dat genieten van je eten juist een hele belangrijke voorwaarde is voor duurzaam resultaat!

Met de online training “Afvallen zonder fratsen” is dit precies waar we naar toe werken.

In  5 online modules deel ik met jou hoe ik, na 25 jaar strijd tussen lekker willen eten maar ook slanker willen zijn, niet langer hoef te kiezen en hoe juist dát er voor heeft gezorgd dat ik blijvend ben afgevallen.

5 weken lang waarin je iedere week een video krijgt met bijbehorende opdrachten waarmee je de basis van een nieuw, “normaal” én gezond eetpatroon gaat leggen.

Een basis waarmee je je lichaam voorziet van de benodigde voedingsstoffen én waarmee de kilo’s ook wegblijven, simpelweg omdat er eigenlijk geen sprake meer is van volhouden.

Aan het einde van de training:

  • Hoef je van jezelf nooit meer iets te eten wat je niet lekker vindt, omdat je hebt geleerd je éigen gezonde keuzes te maken.
  • Voel je je nooit meer schuldig over wat je eet, omdat je weet dat in een normaal eetpatroon ruimte is voor dingen die misschien dan wel niet zo gezond zijn, maar wel super lekker, en je weet hóe je deze ruimte creëert;
  • Maak je je dus ook nooit meer druk over feestjes en verjaardagen
  • Is calorieën tellen om te weten of je “goed bezig bent” overbodig. Je zou zelfs je weegschaal op marktplaats kunnen zetten 😊.
  • Heb je jouw unieke en daardoor de perfecte basis gelegd om voorgoed afscheid te kunnen nemen van die ellendige kilo’s

Zodra je je inschrijft kun je binnen enkele minuten van start met module 1. 

Vervolgens ontvang je steeds na een week een nieuwe module in je mailbox en dat dus 5 weken lang.

Als extra BONUS ontvang je toegang tot een besloten facebook groep waarin je vragen kunt stellen, je inzichten en successen kunt delen en elkaar kunt supporten. 

De complete training vraagt slechts een investering van 97,- euro, wat natuurlijk echt een lachertje is als je de resultaten leest. Helemaal een lachertje dan ook dat je nu tijdelijk slechts 37 euro betaald! Hiernaast zal je natuurlijk ook wel wat tijd moeten reserveren om met de opdrachten aan de slag te gaan, want alleen je aanmelden gaat natuurlijk niet voor verandering zorgen.

 

Nu kun je het natuurlijk ook nog even zelf proberen. Dat heb ik ook gedaan. Maar liefst 25 jaar heeft me dat gekost en dan over de frustraties nog maar te zwijgen. In die 25 jaar heb ik veel geld verspild aan diëten, maaltijdvervangers en tot vorig jaar had ik nog nooit een kleding stuk hoeven vervangen omdat het was versleten. Ik heb “het licht” uiteindelijk ook niet vanzelf gezien. Hier zijn heel wat uren (zelf)studie in gaan zitten, maar uiteindelijk is het me wel gelukt.

Zo zie je, je hebt altijd een keus. Waar het om gaat is dat aan elke keus een prijskaartje hangt en de vraag is dus welke prijs jij bereid bent te betalen.

Als ik 20 jaar geleden had geweten wat ik nu weet, dan had ik in ieder geval geen seconde getwijfeld over deze no-brainer.

Wie ook niet twijfelde zijn de vrouwen die je al zijn voorgegaan:

Ik deel met jou exact het succes waarmee ik de strijd tussen slank zijn en lekker eten heb gewonnen en wat nog steeds de onderlegger vormt van de eetkeuzes die ik elke dag maak. Deze training is dan ook onbetaalbaar! 

Het vraagt slechts een investering van 97,- euro. , en nu tijdelijk slechts 37,- euro!!

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?