fbpx
Image
 

Herken je dit?

Zit je vast in een patroon van afvallen en aankomen?

 

Ben je het zat om jezelf steeds weer te verliezen in een nieuw dieet of voedingshype?

 

Kun je niet meer genieten van lekker eten omdat je je constant schuldig voelt?

 

Weten de verloren kilo's je in  no time weer te vinden?

 

 

Wil je dit?

Wil je een ontspannen relatie met eten en daarnaast op een gezonde manier afvallen, met blijvend resultaat?

 

 

 

 

 

 

Meld je dan nu aan voor mijn gratis E-book en ga direct aan de slag!

 

 

 

Gratis e-book

Meld je aan voor regelmatige tips en adviezen via de mail. Dan ontvang je direct ook mijn gratis e-book "Stoppen met jojo-en in 3 bewezen stappen"!

 

Wanneer je op aanmelden klikt betekent dit dat je akkoord gaat met mijn privacy verklaring.

Image
Gewichtsconsulente
Alphen aan den Rijn

Als gewichtsconsulente vind ik het niet alleen mijn taak om aandacht te hebben voor wat jij eet maar vooral wil ik samen met je kijken naar de reden waarom je eet.

 

Samen werken we in 10 stappen toe naar een nieuwe leefstijl waarmee jij zonder dieet en op een manier die jou past gaat afvallen.

 

Woon je niet in of in de buurt van Alphen aan den Rijn, of vind je het om andere redenen prettiger om vanuit huis begeleiding te krijgen bij het afvallen, dan past de mogelijkheid tot online coaching jou waarschijnlijk beter.

 

Ik help je in ieder geval graag en hoop je snel te zien in mijn praktijk of via Skype!

Image
Image

Als BGN gewichtsconsulente worden mijn diensten (deels) vergoed door verschillende verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. In het overzicht in de link zie je welke zorgverzekeraars de diensten van de BGN gewichtsconsulent vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen verzekeringspolis.

 

 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op

Copyrights © Gripopjeeetgedrag
Create a