Aanmelden “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!”

Wil je je aanmelden voor het traject “Ik bepaal zelf wel wat ik eet!”, plan dan direct een kennismakingsgesprek in via mijn online agenda (kies voor: Kennismaking coaching). Dit gesprek gebruiken we om samen tot een besluit te komen of mijn diensten aansluiten bij wat je op dit moment het hardste nodig hebt. We nemen dan ook samen het besluit tot een Go of een No.

Het gesprek zal plaatsvinden in mijn praktijkruimte op de oude wereld 98 in Alphen aan den Rijn. Kom je niet uit de buurt, laat me dan bij het boeken even weten dat je liever afspreekt via ZOOM (dit kun je noteren bij de opmerkingen). Ik stuur je dan zsm een mail met een link naar de ZOOM-meeting en deze kun je openen via je smartphone, tablet of op je computer/ laptop met camerafunctie. Je hebt hier geen ZOOM account voor nodig.